Kategoriat
Yleistä

Hesari

Mikähän on syynä siinä, ettei Helsingin Sanomia nidota/liimata/jotenkin sidota kasaan, vaan esimerkiksi bussissa luettaessa se räjähtää käsiin kokonaan?

Tietäisiköhän Lasitalon emäntä?

8 vastausta aiheeseen “Hesari”

Ehkä just siks, et sitä ei luettas bussissa. :p Vierustoverin hesari/painomusteen käry nenässä ei itseä ainakaan ruuhkabussissa lämmitä.

No helevetti. Itellä bussimatka kestää 30 min, mitä siinä teet, jos ei jotain lue.. Ehkä hesari pitäisi painaa tabloidiksi!

Aika harvoin näkee jonkun lukevan Hesaria bussissa Helsingissä. Huomattavasti useammin näkee Metroa ja satasta. Toinen taitaakin olla samaa konsernia hesarin kanssa.

Tabloidien suuntaan kaikki lehdet ovat menossa. Veikkaisin kuitenkin, että hesari vasta viimeisenä seitsenpäiväisenä.

Niin noh, mikäpä nykyään ei kuuluisi sanoma wsoyn konserniin…8)

No itsekin lukisin jotain näppärämpää, mut ei ole noita ilmaislehtiä jaossa tuolla mettässä, mistä bussiin hyppään ja kotiin jaetaan ainoastaan Hesari.

Hesarin kanssa tuottaa vaikeuksia välillä mahtua pöytäänkään lukemaan, puhumattakaan nyt jostain bussista.

Syynä on todennäköisesti se, että HS:n mainonnallinen sisältö vaihtelee paikkakunnittain / kaupunginosittain. Toisekseen, lehden eri osat on jaoteltu omiin nippuihinsa. Osioiden pitäisi olla neljällä jaollisia, että liimaaminen olisi mahdollista. Jos osio on esim. kuusisivuinen, siinä on aukeaman kokoinen paperi yksi irtosivu, kuinkas sen liimaat?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.