Kategoriat
Yleistä

Bussit, ihmiset ja Tampere

Tuli kehuttua Tamperetta niin varauksettomasti aikaisemmin, että pitää nyt mainita yksi asia. Nimittäin, jotenkin tuollaisilla vanhemmilla nuivilla naisilla (kpä) on tapana istua käytävän puoleisella penkillä, vaikka ikkunapaikka on vapaa. Ettei vaan kukaan tuntematon istu viereen. Nytkin (lisäys: kirjoitin viestin kännykällä) täpötäydessä bussissa matkustaessa laittaa tuollaiset urpot suomeksi sanottuna harmittamaan.

Ymmärrän, ettei viereen haluta jotain ammattilaista. Mutta olen pitänyt itseäni ei-niin-iljettävänä ja kohtuullisen kohteliaana pojunakin.. Ja silti istumaan ei pääse, murhaavaa tuijotusta kyllä saa.

Onneksi noita urpoja on aika vähän.

7 vastausta aiheeseen “Bussit, ihmiset ja Tampere”

Tuota kyllä tapahtuu ihan joka paikassa. Sillon ku ite olen ongelmaan törmänny niin käytäväpaikalla on istunu vanhempi nainen tai mies tai sitten teini-ikäinen.

Tjaa’a, yleensä voi aina kysyä, että joskohan sinne ikkunapaikalle voisi istahtaa. Eiku, eihän sitä nyt voi, siinähän joutuisi puhumaan toiselle ihmiselle :)

Samaa käytäväpaikka-ongelmaa näkee myös junissa, riippumatta istujasta.

Pitää vaan huutaa kovaan ääneen ”ANTEEKSI” ja rynniä päälle. Kyllä ne antaa tilaa.

no näitähän nyt löytyy joka kaupungissa, kaiken ikäisiä ja sukupuoleltaan ainakin paria sorttia. Hesassa ainakin huomattavan ryhmän muodostavat väärinymmärretyt murkut ja muut toisenlaiset mököttäjät.

Busseissa, joissa on se vastakkain istujien välikkö, paras mummeli pystyy nyytteineen levittäytymään niin, että saa vallattua neljä istumapaikkaa…

Jos et kehtaa huomautella, senkun seisot ja mökötät

Miusta bussissa on juuri hauskinta istua tuntemattoman vieressä ja siksi menenkin aina ikkunapaikalle siinä toivossa että joku mukava istahtaisi viereen. :)

Mutta on kyllä totta että suurin osa porukasta kammoksuu hurjia ja limaisia ventovieraita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.