Kategoriat
Yleistä

Nillitystä Elisasta

Elisa ei nyt taas vakuuta. Tullessani Tampereelle toukokuun alkupuolella päätin vaihtaa liittymätyyppiä. Tein liittymätyypin vaihdoksen netissä, Elisan sähköisessa palvelussa (tai itseasiassa Kolumbuksen). Aloin ihmetellä viikon kuluttua, kun liittymätyypin vaihdoksesta ei alkanut kuulumaan mitään. Odotin vielä viikon, kunnes laitoin mailia Elisan aspaan (yritin soittaa, jonotin 30 min – ei jaksanu) ja kyselin vähän homman perään. Parin päivän päästä – Elisalta ei kuulunut mitään – otin yhteyttä Saunalahteen (no joo.. samaa firmaa kai) ja olen ollut Saunalahden asiakas nyt pari viikkoa.

Ensimmäisestä yhteydenotosta on yli kuukausi. TÄNÄÄN Elisan aspa lähestyy minua maililla ja tiedustelee, vieläkö asia on ajankohtainen.

Seliseli tietojärjestelmä seliseli koulutus seliseli. Ei kiinnosta vähääkään. Jos uutta järjestelmää ei osata ottaa käyttöön siten, ettei koko toiminta jäädy 1,5kk ajaksi, niin sitten ei. Mutta minun ei sitä tarvitse ymmärtää.

Saa nähdä milloin lasku tulee ja kuinka iso se on. En nimittäin saanut vaihdettua liittymääni halvempaan.

10 vastausta aiheeseen “Nillitystä Elisasta”

Mullon ollu Elisa aina eli viimeset 8 vuotta ja se on aina toiminu moitteettomasti (aattelin, että tää tieto lohduttaa sua paljon :P). Moni muukin on kyllä valitellu tuota, ettei toimi uutta avatessa ja sitten takkuaa noissa kuuluvuuksissa. En tiiä, kai jotkut saa vaan sen tyhjän arvan tässäkin asiassa.

No, ei mulla Elisan / Kolumbuksen kanssa mitään ongelmia periaatteessa ole ollutkaan. Ainoastaan hinnoittelua nyt koitin muuttaa ja hermot meni heti, ku homma ei pelannu.

Ei sitä osata ottaa käyttöön siksi, kun nörät on koodannu siitä niin hienon, että a) se ei toimi b) käyttöliittymä on liian monimutkainen. Ei mulla muuta! :)

Elisa ei todellakaan vakuuuta.

Vaihdon Elisan nettipalvelussa osoitteeni, joka ei ollut päivittynyt sinne väestötietojärjestelmästä. Järjestelmä ilmoitti että tiedot on tallennettu.

Seuraavalla viikolla osoitteeni oli kuitenkin sama vanha. Soitin asiakaspalveluun, johon jonotin 45 minuuttia. Asiakaspalveluhenkilö muutti osoitteen. Hän soitti viiden minuutin kuluttua ettei osoite tallentunut oikein tietojärjestelmään. Vaihdoin Elisalta toiseen operaattoriin viime viikolla.

Saldotietojakaan ei saanut kuukauteen, koska ”haluamme parantaa palveluamme ja uusimme tietojärjestelmiä”.

Ihmettelen tuota selitystä ”tietojärjestelmäämme uusitaan”. Olisikohan syytä testata järjestelmä ennen käyttöönottoa, ja myös kouluttaa porukka ennen sitä.

Rytsis, viestisi olisi vielä 10 kertaa hauskempi, jos sähköpostiosoitteesi olisi näkyvissä =)

Sanottakoon sen verran, että se loppuu @elisa.fi ;)

Tietojärjestelmät teille tarjoaa suuri pohjoismainen it-yritys, jota en työsopimukseni mukaan saa haukkua.

Itellä oli kans ongelmia Elisan kans tämän uudistuksen johdosta. Ja myös uusien osoitteiden ja muiden kanssa on ollut ongelmia. Tylsää.

I hear you. Elisa kyrsii pitkälti. Ei tietojärjestelmän päivittäminen saisi 2000-luvulla viedä kuukausia..eikä viikkojakaan. Pendulumista en ollu samoilla linjoilla..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.