Nillitystä Elisasta

Elisa ei nyt taas vakuuta. Tullessani Tampereelle toukokuun alkupuolella päätin vaihtaa liittymätyyppiä. Tein liittymätyypin vaihdoksen netissä, Elisan sähköisessa palvelussa (tai itseasiassa Kolumbuksen). Aloin ihmetellä viikon kuluttua, kun liittymätyypin vaihdoksesta ei alkanut kuulumaan mitään. Odotin vielä viikon, kunnes laitoin mailia Elisan aspaan (yritin soittaa, jonotin 30 min – ei jaksanu) ja kyselin vähän homman perään. Parin päivän päästä – Elisalta ei kuulunut mitään – otin yhteyttä Saunalahteen (no joo.. samaa firmaa kai) ja olen ollut Saunalahden asiakas nyt pari viikkoa.

Ensimmäisestä yhteydenotosta on yli kuukausi. TÄNÄÄN Elisan aspa lähestyy minua maililla ja tiedustelee, vieläkö asia on ajankohtainen.

Seliseli tietojärjestelmä seliseli koulutus seliseli. Ei kiinnosta vähääkään. Jos uutta järjestelmää ei osata ottaa käyttöön siten, ettei koko toiminta jäädy 1,5kk ajaksi, niin sitten ei. Mutta minun ei sitä tarvitse ymmärtää.

Saa nähdä milloin lasku tulee ja kuinka iso se on. En nimittäin saanut vaihdettua liittymääni halvempaan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

10 vastausta artikkeliin “Nillitystä Elisasta”

 1. Sipe avatar

  Mullon ollu Elisa aina eli viimeset 8 vuotta ja se on aina toiminu moitteettomasti (aattelin, että tää tieto lohduttaa sua paljon :P). Moni muukin on kyllä valitellu tuota, ettei toimi uutta avatessa ja sitten takkuaa noissa kuuluvuuksissa. En tiiä, kai jotkut saa vaan sen tyhjän arvan tässäkin asiassa.

 2. Jasmo avatar

  No, ei mulla Elisan / Kolumbuksen kanssa mitään ongelmia periaatteessa ole ollutkaan. Ainoastaan hinnoittelua nyt koitin muuttaa ja hermot meni heti, ku homma ei pelannu.

 3. Rytsis avatar

  Ei sitä osata ottaa käyttöön siksi, kun nörät on koodannu siitä niin hienon, että a) se ei toimi b) käyttöliittymä on liian monimutkainen. Ei mulla muuta! :)

 4. Mika avatar

  Elisa ei todellakaan vakuuuta.

  Vaihdon Elisan nettipalvelussa osoitteeni, joka ei ollut päivittynyt sinne väestötietojärjestelmästä. Järjestelmä ilmoitti että tiedot on tallennettu.

  Seuraavalla viikolla osoitteeni oli kuitenkin sama vanha. Soitin asiakaspalveluun, johon jonotin 45 minuuttia. Asiakaspalveluhenkilö muutti osoitteen. Hän soitti viiden minuutin kuluttua ettei osoite tallentunut oikein tietojärjestelmään. Vaihdoin Elisalta toiseen operaattoriin viime viikolla.

  Saldotietojakaan ei saanut kuukauteen, koska ”haluamme parantaa palveluamme ja uusimme tietojärjestelmiä”.

  Ihmettelen tuota selitystä ”tietojärjestelmäämme uusitaan”. Olisikohan syytä testata järjestelmä ennen käyttöönottoa, ja myös kouluttaa porukka ennen sitä.

 5. Jasmo avatar

  Rytsis, viestisi olisi vielä 10 kertaa hauskempi, jos sähköpostiosoitteesi olisi näkyvissä =)

  Sanottakoon sen verran, että se loppuu @elisa.fi ;)

 6. savaaZ avatar
  savaaZ

  Tietojärjestelmät teille tarjoaa suuri pohjoismainen it-yritys, jota en työsopimukseni mukaan saa haukkua.

 7. Jasmo avatar

  Haha, täällä pitäisi olla näkyvissä sähköpostipääte jos toinenkin ;)

 8. Iiris avatar
  Iiris

  Itellä oli kans ongelmia Elisan kans tämän uudistuksen johdosta. Ja myös uusien osoitteiden ja muiden kanssa on ollut ongelmia. Tylsää.

 9. oltsa avatar
  oltsa

  I hear you. Elisa kyrsii pitkälti. Ei tietojärjestelmän päivittäminen saisi 2000-luvulla viedä kuukausia..eikä viikkojakaan. Pendulumista en ollu samoilla linjoilla..

 10. Lauri avatar

  Saunalahti FTW!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.