Vessakeikka

Tiedättehän, kun menee yleiseen vessaan, jossa haisee kaamealle. Käyt nopeasti urinoimassa pidättäen hengitystä. Samalla huomaat kuinka vessassa on virtsattu vähän minne sattuu ja pöntössä on jarrutusjälkeä epäilemättä 100 metriä. Lisäksi ns. paskankäry saa veden vuotamaan silmistä. Pyrit olemaan nopea, ja poistut vessasta.

Mutta vessan ovella onkin jonoa. Oven aukaistessani se kaamea haju iskee jonottajan naamalle. Yritän olla katsomatta jonottajaa. Jonottaja menee vessaan sisään, mutta kääntyy katsomaan minua pitkään perään, kun huomaa missä kunnossa vessa on. Hän ajattelee, että kaiken takana olin minä, vaikka kävin vain ujosti pissillä.

Nolottaa silti, vaikkei syytä olekaan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.