Euroviisuja ja lätkää!

Kokeilin uusinta keinoa blogistani kiinnostuneiden löytämiseen ja tunnistamiseen. Oltiin tässä 12h saavuttamattomissa. Kyselyitä tulikin, miksei sun blogi toimi. Ehkä joku uusikin paljasti riippuvuutensa minun laadukkaisiin tarinoihin.

Eilen katsoin tietenkin euroviisuja, kuten kaikki muutkin. Oma suosikkini oli bulgarian pläjäytys, josta pystyi ehkä tunnistamaan samanlaisia elementtejä ja saundeja, mitä polkassa ja psykessä on totuttu kuulemaan. Jos joku tekisi siitä vaan dub mixin… Serbian lesbokatraan voitto oli ehkä henkilökohtaisesti yllätys, mutta en muutenkaan ehkä hirveästi ymmärrä euroviisumusasta. Jos teh Arkin kammottava biisi oli ennakkosuosikki, niin en oikein tiedä. Mielestäni Hannan biisi oli ihan hyvä, tosin onhan sitä tässä meille pakkosyötettykin ja se erottui musiikillisesti edukseen. Lavashow oli taasen aika onneton. Ehkä olisi silti ansainnut enemmän pisteitä kuin sai, mutta hui hai. Britit veti pohjasuoritteen. Do you want to suck something while we are landing (tjsp) aiheutti sipsin ajautumisen väärään kurkkuun. WHAT.

Ehkä en vain ymmärrä. Mutta saakelin hieno se videoseinä ja sen ohjaus ja graffat oli kyllä tehty esimerkillisesti. Suorastaan hienosti. Ei tarvinnut nolostella katsoessa viisuja.

Lätkää katsoessa sen sijaan ei ole oikein voinut olla tyytyväinen. Olen nähnyt suurimman osan Suomen peleistä ja sellaiset Ruotsin pelit, jotka vaikuttivat alustavasti jänniltä. Kuten joskus kauan aiemmin olen mennyt myöntämään, katson Suomen pelit seuratakseni miten Suomi pärjää ja Ruotsin pelit nauttiakseni hyvästä lätkästä. No tänä vuonna ei ole tarvinnut MM-kisoissa paljon hyvästä lätkästä nauttia. Suomi ei ole pelannut yhtäkään tasapainoista ja hyvää peliä. Ehkä eka yritys Venäjää vastaan (viimeinen erä) oli hyvä, mutta siinäpä se olikin. Maalivahtipeli kaatoi Yhdysvallat, kun edes yksi suomalainen kykeni laittamaan kiekon reppuun. Venäjästä tuli voitto lähinnä tuurilla.

Peli on ollut poikkeuksetta räpellystä. Entä Ruotsi sitten? Ruotsillahan oli koko alkusarja pelkkää pelailua ja Slovakiakin oli jostain syystä aivan puolikuntoinen. Ensimmäinen varsinainen Peli taisi olla Kanadaa vastaan, jonka Ruotsi hävisi ja nyt hävisi myös Venäjälle. Venäjä näytti ihan ok peliä välillä, mutta tasollisesti todella huonoja pelejä olleet kaikki katsomani. Enemmänkin ryntäilyä kuin hallittua viisikkopelaamista. Huonoimmat lätkän MM-kisat miesmuistiin. Edelliset futiksen MM-kisat olivat kanssa aivan katastrofihuonot, liekö tämä joku yleinen trendi.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Euroviisuja ja lätkää!”

  1. Sipe avatar

    Mulla oli ainakin kauhee hätä, että onko sulle tapahtunu jotain, kun ei blogi toiminu!!1!1!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.