Tampere

Niin, asemapaikka on siis nykyään Tampere, tai ainakin voidaan sanoa, että Tampereen seudulla. Eilen oli muuttopäivä, aika kevyesti liikuin, mukana on vain vaatteet, läppäri, läppärin oheisroina, pari patjaa, rullaluistimet, fillari ja jotain muutakin. Mutta ei pöytiä, sohvia ja televisiota.

Nimittäin muutin kämppään, josta entinen asukki lähtee kesän ajaksi Kanadaan ja hän jätti minulle kaikki rojunsa. Hiton kätevää. Muutto oli siis lähinnä paikalle ilmestyminen. Todella kivuton, joskin paikalle osaaminen tuntui olevan vaikeampaa kuin osasimme kuvitella. Oikotie.fi:stä otimme ajo-ohjeet ja yritimme niitä seurata orjallisesti, mutta joko järjestelmässä oli joku vika tai sitten ohjeet olivat todella hämärät, sillä niillä emme ainakaan perille osanneet. Soitto asukkaalle ja sitten löytäminen olikin helppoa.

Siwa on yllättävän lähellä, kebsulle ja mäkkiin onkin sitten toista kilometriä. Lenkkimahdollisuuksia en ole vielä kartoittanut, ehkä sitten lähipäivinä. Työmatkaa (Tamsesterin keskustaan) tulee suuntaan noin 9km, eli hyötyfillarointia loppuun asti tuunatulla Biltema Tuning Cruiser -filolla saa tehdä. Menomatkalla ketjut tippuivat kerran, tulomatkalla ei kertaakaan. Maasto on melko mäkistä ja tuolla vehkeellä matkaan menee asunnon ovelta työpaikan ovelle noin 40-45 minuuttia.

Sammonlahden gettosta ja vuonna -70 rakennetusta talosta tänne muuttaminen on tuntunut varsin avartavalta kokemukselta. En tiedä vielä, missä maineessa Kaukajärvi on Tampereella (kuulemma maturee YH on??), mutta ainakin vielä on vaikuttanut ihan hyvältä. Kämppä on hienoin opiskelija-asunto, jossa minä olen asunut ja pyrin sen pitämäänkin sellaisena. Onneksi tavaraa on niin vähän, ettei niitä riitä koko paikan sekottamiseen. Ikkunasta näkyy lähinnä tiilitaloja ja sisäpiha, mutta kaikkea ei voi saada.

Bussikortin yritin käydä tänään ostamassa. Paikka olikin muuttanut siitä, missä se ennen oli ja uudesta paikasta ei kerrottu osoitetta, vaan ainoastaan jonkun palvelutalon nimi. Siinä sitten miettiessä, että enpä ole moisesta paikasta koskaan kuullutkaan. Tiukat puhelut paikallisille opastivat minut seudulle ja kun hakuammunta vihdoin osui, niin 18:02 huomasin olevani oven takana, jossa lukee, että menee kiinni klo 18:00.

Ei se aina lähe.

PS. Hyviä Tamperevinkkejä otetaan vastaan. Tähän mennessä olen saanut suosituksen pitää parran ajettuna ja hiukset hyvin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

9 vastausta artikkeliin “Tampere”

 1. Lauri avatar

  Tampere on kyllä yks semmonen paikka missä on tullu käytyä ihan liian vähän ja liian harvoin. Paitsi tietysti Hervannassa (sitä kait ei edes lasketa). Kännissä.

  p.s. saisit siinä sivussa hommata miullekki töitä

 2. Iiris avatar
  Iiris

  Ei muuta ku mustallemakkaralle.

 3. Jasmo avatar

  Sitä yritän kyllä vältellä.

 4. oltsa avatar
  oltsa

  Kunto ainaskin kasvaa sotkiessa kruiserilla!
  Helteitä odotellessa..

 5. Sipe avatar

  Jumankauta juu nääs päivää! Joko nysse on tullu?

 6. kispe avatar

  Koti-baarista saa halpaa juomaa!

 7. tine avatar
  tine

  ja mie tuun kesällä ehkä käymään, niin oon varannu särkänniemi päivän :D

 8. haq avatar
  haq

  oot käynt juoksemassa, hyvä hyvä!

 9. tine avatar
  tine

  lähteekö haq kanssa särkänniemeen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.