Myspace

EI, en ilmoita, että minulla on hieno myspace-sivu, tai että Sven Sonitella on ;). Ei. En todellakaan. Minua vaan ihmetyttää Elefanttipuhetta-blogin innoittamana ihmisten halu myspaceen. Miksi?

Lataan kokeeksi muutaman myspace-sivun. Käyn Orionin myspacessa, Hanna Pakaran myspacessa, Loopyn myspacessa ja Orkidean myspacessa.

Edelleenkään ei aukea se, että mitä hienoa myspacessa on. Jokaisen myspace sivu on samanlainen. Kerrotaan biografiaa, jauhetaan jotain, promotaan itteensä ja siinä se. Ei poikkea mitenkään perinteisestä nettisivusta. Ilmeisen helposti musiikkia tekevät tyypit voivat lisätä myspace-sivulleen musiikkisoittimen, joka onkin käytännössä ainut myspacen jännittävä ominaisuus. Mutta miksi kaikki artistit ovat myspacessa? Se ei minulle aukea. Valtavat promomahdollisuudet eivät aukea minulle.

Nimittäin peruskuvauksen jälkeen alkaa ilmeisesti myspacen hienous, minun mielestäni kauheus. Tyypit käyvät lisäämässä itsensä toisen kaveriksi, laittavat myspace-sivun täyteen isoja kuvia (esimerkiksi Orionin sivu oli jotain 1,2Mt, missä miehen itsensä sisältö oli ehkä se 200kt) ja floodaavat juttujaan, jotka eivät kiinnosta ketään. Vai kiinnostavatko? Ei ainakaan minua.

Ennemmin käyn ihmisten oikeilla kotisivuilla. Myspace on niin 90-lukua, eikä yhdelläkään hyvällä tavalla.


Posted

in

by

Comments

3 vastausta artikkeliin “Myspace”

 1. Putte avatar
  Putte

  Kai se vaan on niin mageeta, jos omien kavereiden joukossa näkyy sellaisia hemmoja kuin Junkie XL, BT ja Underworld :)

  Monilla artisteilla tuntuu olevan niin, että on sekä nettisivut että myspace-sivu, mutta lähinnä myspace-sivua päivitetään.

 2. Loopy avatar

  Myspace on kohtuullisen näppärä työkalu verkostautumiseen. Myspace on kankea käyttää, niin web 1.0:aa, tai ysikytlukua, niinkuin totesit. Mutta niinkuin esmes Jazmon blogissa – sisältö määrää.

  Myspacessa on paljon käyttäjiä, mun vinkkelistä koko kansainvälinen skene. Kovimmat trancediggarit spottailee tulevia julkaisuja milloin minkäkin superstaran sivulta.

  Mut se on silti hidas käyttää ja usein aika kamalan näköinen.

  Mut mulla on myös Virb!
  http://virb.com/loopy

 3. Jasmo avatar

  Mitäs Loopy tekee näin kesäviikkoina, jos käytäisiin joskus verkostoitumassa vaikkapa terassilla? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.