Laatua DVD-asemassa

Käsittämätöntä kyllä. Minullahan on tämä kannettavat tietokone, HP Compaq (vai mikä se nyt onkaan) nc6320. Ehkä aavistuksen verran työläppärin suuntaan kallellaan oleva ratkaisu. Tällä oli tarkoitus soittaa häämusat (ulkoisen äänikortin kanssa).

No, ongelmiahan pitää tietenkin olla. Olin kuvitellut, että voin helposti soittaa musiikkia myös cd-levyltä, mutta sepä ei olekaan niin yksinkertaista. Nimittäin HP NC6320 DVD-asema pätkii cd-levyjen kanssa. Ääni pätkii ja hyppii. Koko kone menee solmuun. Virheentarkistuskin on ilmeisesti aivan kivillä.

Meikä onkin sitten vähän ihmeissään, että mitäs nyt tehdään. Ilmeisesti seuraavat päivät menee cd-levyjä rippaillessa.

PS. Ilmeisesti ongelma onkin tuossa Kosheenin Resist -levyssä (kopiosuojattu?). Ainakin DJ RX – Codex 4 tuntuu soivan ilman pätkimisiä. Jos muutkin levyt – kuin polkkalevyt – soivat koneessa, niin huh, tästähän selvittiin! Tutkimuksia jatketaan.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.