Kategoriat
Yleistä

Uusi PC Suite ilmestynyt

Saatavilla Nokian sivuilta.

2 vastausta aiheeseen “Uusi PC Suite ilmestynyt”

Käytätkö sinä tai joku lukijoista PC Suitea kalenterisynkkaukseen? Mulla tuoreessa e65-puhelimessani on yksi todella raivostuttava ominaisuus: Synkkaus-softa pomppaa aina päällimmäiseksi softaksi kun ajastettu synkrointi aktivoituu, lisäksi valot syttyvät. Tämä kaikki siis 15min välein, myös silloin jos esim kirjoitat tekstiviestiä samaan aikaan. Nice.

En osaa tuosta kommentoida, mutta tänään, kun tein pitkästä aikaa puhelimesta varmuuskopiota, niin uuden PC Suiten mukana tullut Content Copier 4.0 on aika paljon parempi kuin edelliset versiot. Se kertoo esimerkiksi kertoo, mitä se tekee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.