Sekalaista

Ari meni ja voitti Idolsin. Tosimiehenä en voi tunnustaa seuranneeni kisailua, mutta pidin Aria hauskempana kuin Anna ”en siis oo pissis” Abreuta. Finaalilähetyskisakatsomossa taisin olla ainut, joka kannatti Aria. Niin, siis ihan sattumalta keräännyttiin television ääreen Idolsin aikaan. Ari on kunnon sukkahousu-ukko ja toi elävästi mieleen teini-ikäni, jolloin Stratovarius ja Sonata Arctica tosiaan oli kovin juttu. Sonata oli itseasiassa Ilosaarirokissakin joku vuosi tässä, oli varsin hyvä, vaikka soittivatkin keskellä päivää. Mutta ihmeellistä on se, että Suomen Idolsia on vissiin seurattu muuallakin maailmassa. HS: ”Iron Maidenin solisti Bruce Dickinson on jo omistanut Koivuselle biisin Maidenin keikalla Lähi-idässä.”.

Ilosaarirock tulee taas. Bändilista näyttää aika lupaavalta, vaikka omia suosikkeja ei mukana olekaan montaa. Todennäköisesti HIMin ja muiden megastarojen takia Ilosaarirockin liput eivät vanhene sitäkään vähää kuin ennen, joten kannattaa olla hereillä jo ajoissa, ettei jää ilman. Kaikki Jasmon Blogin lukijat ovat tervetulleita tapaamaan Kirjoittajaa Ilosaarirockissa. Löydyn päälavalta katsottuna oikealta sektorilta, noin 75m lavasta, heti uudella Carlsberg-viltillä tähtiasennossa aurinkoa ottavan kaverin välittömästä läheisyydestä. Erityisesti kivat (tellu-)tytyt ovat tervetulleita ;)

Pitkäperjantai ja pääsiäislauantai tuli hiihdeltyä Kolilla. Varustevalinnat menivät kyllä juuri väärin, pehmeellä kelillä olin alpeilla ja kovalla telluilla. Mutta så not, hyvä oli vedellä kumpanakin päivänä. Tietyllä tavalla ei jaksa enää tekniikkajuttuja hirveästi pohtia tai analysoida, vetelee vaan rennosti. Joskin takaraivossa ehkä oli laskuasennon muuttaminen pystymmäksi (selkä suoremmaksi), mutta pitää kai sitä aina jotain. Mutta mukavasti tellu toimi ja uskalti vähän taas nojaillakin. Kivaa oli myös hiihtäminen siksi, että tuntui siltä, kuin kaikki kolinkävijät olisivat olleet juuri nyt pääsiäisenä täällä ja mäessä. Kiva nähdä kaikkia tyyppejä, joita muuten tulee nähtyä todella harvoin. Levottomiksihan ne tarinat menee, mutta ei kai sillä ole enää tässä vaiheessa mitään väliä.

Laiskimmat kaverit tarvitsevat äkäisimmät valmentajat, siksi personal motivatorin tehtävät täksi kesäksi siirtyivät Stilulta Kispelle. Luvassa tiukat ajat ja urheiluvammoja. Ilmeisesti joutuisin kesällä juoksemaan yli 20 kilometriä pysähtymättä. Se on aivan uutta minulle, perinteisen Miesten Kolmosen kävijälle (*).

Tänään on se päivä, kun Techmu täyttää sen 10 vuotta. Etelä-Saimaa teki Techmusta jutunkin. Ei se laskennallisesti taida niin mennä, mutta bileet ainakin ovat tänään. Itä-Suomi aktivoituu ja siirtyy Kouvolan Divaan kuuntelemaan laadukasta tanssimusiikkia sekä house että trance (goa, jne) osastolta. Paikalla tarjoillaan rahaa vastaan myös uuden uuta Techmu-drinkkiä. Kyytijärjestelyitä Lappeenrannasta voi vielä kysyä irkissä (#techmu @ IRCNet). Bileet alkavat kello 22, joten vielä ei ole kiire. Nähdään siellä!

(*) En ole koskaan käynyt miesten kolmosella.


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 vastausta artikkeliin “Sekalaista”

 1. kispe avatar

  Ilosaari-biljetit tulee myyntiin mun synttäripäivän kunniaks 2.5.! Jeejee.
  Ja rokkitapahtuman kovin pändihän on ehdottomasti The Odorants!
  Ja sitähän ei mistää päälavavilteiltä näe..

  Ja eikun lenkille Jasmå!

 2. Sipe avatar

  Säätö , olin eilen myöhään illalla Lappeessa sittenkin. Kaihan tanssasit eilisissä pippaloissa kengät puhki??

 3. Jasmo avatar

  Pohjat lähtee irti.

 4. tine avatar
  tine

  hei meinasitko sie nyt keväällä juosta täällä puolikkaan, jee? jos miu polvi on kuosissa ni ois kanssa tarkotuksena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.