Autoa kaivaessa.

Mikä on tuo möykky tuolla etäisyydessä?Luntahan siis on. Ongelmaksi tulikin se, että Matson auto on tienvarressa ja niin peittynyt lumeen, ettei siitä voi olla varma, onko se lumikasa vai mikä. Ennen kuin lumiaura ajaa siihen, päätettiin se etsiä ja kaivaa esiin.

Stilu sondaa autoa esiin
Stilu etsii autoa sondilla

Perä näkyy jo!Luntahan siis edelleen on, ja paljon. Kuitenkin sopivalla määrällä lapiointia (lumivyörylapiolla!) tuttuja piirteitä alkaa piirtymään esiin!

Ei hätää, kyllä tämän jo autoksi tunnistaa!Ahkeralla kaivamisella alkaa auto sieltä esiintymään. Hetken kuluttua vuokraisäntäkin (jonka lumitöitä ollaan tehty enemmän tai vähemmän koko päivä) käy heiluttelemassa. Kuvaaja on liikkeellä t-paidassa ja kokee tilanteen kylmänä. Tämän vuoksi enempää kuvia ei ole. Voidaan kuitenkin sanoa, että auto on turvassa.

Muitakin pieniä auto-ongelmia meillä on ollut. Ilmeisesti riiraidervitosta pääsi löpö loppumaan tuohon pihaan 10 minuutin tyhjäkäynnin jälkeen. Alamäkeähän tästä olisi koko matka kylän keskustaan saakka, mutta ilman jarru- ja ohjaustehostinta pakun ohjastaminen tiukkojen neulansilmien läpi mietityttää. Jos se päätetään tehdä, lupaan istua kyydissä ja kuvata reissun videolle. Vaikka sitten vakuutusyhtiötä varten ;)

Onhan melkoista menoa.


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 vastausta artikkeliin “Autoa kaivaessa.”

 1. katt avatar
  katt

  Tulihan se joulu sittenkin.

 2. Jasmo avatar

  Joulu tulee vasta sitten, kun antaisi meille valoa sen verran, että tuota lunta voisi edes jossain määrin turvallisesti hiihtää!

 3. olazabal avatar
  olazabal

  näyttää siltä, että lumetuksen harjoittelu on kannattanut ja alatte oppia!

 4. ninnu avatar
  ninnu

  nauttikaa… täällä on jo ihan lumeton kevät…. Mutta samalla olkaa varovaisia tuollaisen lumimäärän kanssa mäessä sitten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.