Eber 19.03.2007

Dumppaa! Näillä tunnelmilla ollaan tässä nyt menty hetki. Eilen illalla joskus kahdeksan aikaan alkoi lumisade ja satoi vuorelle ~25 senttiä höyhenenkevyttä ameriikan pyydaa. Auringonpaisteessa sitä sitten tänään vedeltiin, aurinko heijasteli laskijoiden hampaista, kun suu ei meinannut pysyä kurissa. Vaikka lunta ei ollutkaan siitä enempää, niin se oli niin kevyttä, että face shotit oli tosiasia. Pitäisi vissiin alkaa jo katselee leveämpää suksea, kun kelluu huonosti.. No ei tosi, vauhtia kun antaa, niin kelluu. Laskijan vika.

Kahden aikaan heittikin meille päällensä melkoisen sinkin, joten laskut loppuivat siihen. Ilmassa on lumetussuuttimien aukeamisen katku, saa nähdä. Nyt kyllä sataa jo valmiiksikin lunta. Ja reilusti! Huomenna odotettavissa sinkkiä, mutta katsellaan. Ei tänäänkään pitänyt olla hiihtopäivä, mutta olikin varsin erinomainen!

Kokoomus voitti vaalitkin. Katseltiin suoraa lähetystä nettistriiminä. Oli saakelin jännittävää!


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Eber 19.03.2007”

  1. haq avatar
    haq

    kehältä kaik suuttimet auki, nyt!

  2. Matso avatar
    Matso

    Ite blogaaja sulki suuttimet jo sänkyyn, ei perkkule sitä lunta tällä menolla tuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.