Kategoriat
Yleistä

Kommuuniasumisen alkeet

Jokainen meistä asuu joskus isommalla porukalla samassa talossa. Olipa kyseessä mökkikeikka, hiihtoreissu tai vaikkapa sukulaisissa käynti. Paljon ihmisiä saman katon alla ja joustoa tarvitaan. Seuraavassa hyvä ja ytimeksä (eli: lyhyt) vinkkilista asujille.

Pidätä ja puserra. Koska vessoja on yleensä tarjolla aivan liian vähän väkimäärään nähden, on tärkeää, ettei vessassa vietetä kauaa aikaa. Siksi pitää vessatarpeita pidätellä viimeiseen saakka ja pusertaa tilanne aivan kriittiseksi ennen vessaan menoa. Silloin toimituksen voi suorittaa räjähtävällä nopeudella ja täsmällisyydellä ja tilanne on ohi hetkessä.

Käy yöllä vessassa. Vessavinkit jatkuvat. Jos haluaa nautiskella vessassa, tai joutuu tekemään pidempikestoista henkilökohtaista huoltoa, niin yöllä on oiva aika suorittaa kyseisiä toimia rauhassa. Laita kello herättämään 01:30 ja paukkaa vessaan. Unikin maistuu sitten paremmin.

Siveysvalli. Jos joutuu nukkumaan parisängyssä ja naapuri on joko päällekäyvä öisin, tai sitten pitää varmistaa se, ettei itse tee unissaan mitään paheellista, on ratkaisuna siveysvalli. Otetaan yksi tai kaksi kappaletta jotain täkkityyppisiä ratkaisuja ja tehdään nukkujien väliin valli. Kädet pysyvät paremmin omalla puolella. Kätevää ja helppoa.

Alkoholin käyttö. Silloin, kun muut juovat: juo. Muuten hermot kuluvat loppuun alta aikayksikön. Jos joillekin meinaa jäädä ns. ajo päälle, etkä itse jaksa enää, niin viinapullojen piilotus on hyvä kikka. Aamulla vapinoissaan tyypit eivät kuitenkaan muista, mitä ovat tehneet, joten eivät osaa syyttää ketään piilottamisesta.

Tee halailumamma. Jos tarvitset läheisyyttä nukkuaksesi, mutta vieressä nukkuvaa karvaista miestä ei huvita halailla tai siveysvalli tappaa mahdollisuudet, voit taitella ylimääräisistä peitteistä ja tyynyistä tiukan halailumamman. Se kainalossa on sitten hyvä nukkua ja nähdä unia. HUOM! Ainoastaan halailukäyttöön!

Vältä liharasismia. Älä hiippaile mestoilla ilman paitaa. Laukaiset liharasismireaktioita.

Omia lisäyksiä voi kertoa vaikka kommenteissa!

15 vastausta aiheeseen “Kommuuniasumisen alkeet”

Satunnaista lukijaa naurattaa siveysvalli ja halailumamma. Tämä lista on tuiki tarpeellinen, varsinkin kun mietin tulevaa kesän Espanjan reissua, kiitos hyvistä vinkeistä ja hyviä ilmoja :)

HAHAHHAHAHAH!
Halailumamma… Mahtuuko muuten samaan sänkyyn sekä siveysmalli että halailumamma?

Mites kommuuniasumisessa hoidetaan semmoset (erittäin epätodennäköiset) tilanteet, jos olisikin mahdollisuus saada elävä halailumamma?

Omien kokemusten pohjilta:
-jos kämpillä on Italialaisia, kannattaa antaa niiden kokata. yleisimmin homma hoituu.
-jos kämpillä yks tai useampi kiinalainen, kannattaa niille varata oma vessa, jos mahd.
-jos pitää porukalla siivoustalkoot, niin tilanne kämpillä normalisoituu pian pitämällä siivouksen jälkeen siivousaffen

Oman rauhan tavoitteluun vinkkinä kolme koota: kooma, korvatulpat ja/tai korvalappustereot.
Viimeisin voidaan korvata tänä päivänä MP3-soittimella ja kuulokkeilla. Valon särkiessä silmiä tai kommuunin toiminnan ollessa arveluttavaa, voidaan keinotekoinen pimeys aikaansaada silmälapuin tai laittamalla pää tyynyn alle.

moro!

tosi hyvä ja tosi hauska lista:) Asiaa on, todellista sellaista. Mäkin lisäisin listalle korvatulpat, ne ovat ah niin oivat, mä ainakin silloin nukun melki ihan missä tahansa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.