Kategoriat
Yleistä

Eber 11.03.07

Haqlinen auringosJou, tänään oli loistava hiihtopäivä. Koska Ninnu valtuutti mut vähän leijumaan hiihtojen kans, niin koitan sit vähän tehäkin niin. Ensinnäkin, aurinko paistoi siniseltä taivaalta koko päivän. Uutta lunta oli tullu noin 30-40 senttimetriä. Olin aivan tohkeissani, en oo koskaan ennen saanut vetää tuollaisia siivuja. Tekniikka ei ehkä täysin hallussa, mutta hauskaa oli, ja taitojen ylärajalla sai vetää kyl aivan täysin. Kommentteja sain laskuasennosta – taas kerran – mutta taatusti ihan tarpeeseen tuli kommentit. Aika vaihtelevaa settii oli tänään, mutta pääosin pyydaa.

Vaikka paikannimiä ei kuulemma saa enää sanoa, niin sanon silti. Meidän porukka veti (ja meikä töhöili) pääasiassa grossella, mellanilla ja taalilla ja aivan tarpeekseni sain kuudessa tunnissa. Täytyy töhöilykseni sanoa, että kuudessa tunnissa tuli vain vähän reilut 6000 metriä verttiä. Tosimiehet veti tunnin pitempään ja 8000 metriä.

Idoli miettiiNiin, taisin unohtaa sanoa, että Arttu ”idoli” Muukkonen on meidän mestoilla. Kävi näyttämässä meikälle ja muille mökkiläisille, että miten suksi ui pyydassa. Ja hyvinhän se ui! Toinen asterix-sarvi jäi eberin pyydakentille, mutta se ei paljoa meininkiä hidastanu. Kovasti ukko veteli.

Mut tällä mennään. Paras hiihtopäivä mitä mun elämässä on ollu. Joku päivä opin vielä laskee. Sitten ehkä vielä parempi. Kuvia ei ole – ei ainakaan sellaisia, joita kehtaisi näyttää :P

8 vastausta aiheeseen “Eber 11.03.07”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.