Kategoriat
Yleistä

Ostoksilla

Mitä silloin tehdään, kun ei voi hiihtää? No toki lähdettiin Luzerneen. Mitäs Luzernessa?

No, paikallinen – hurja – kausiasukki kävi päristelemässä vähän Yamahan moottoripyörien päällä. Käytiin kiertämässä retki / laskuliikkeitä, joita olikin yllättävän paljon. Huomionarvoista erityisesti se, että varsinkin pienemmissä liikkeissä myös myyjät olivat laskuorientoituneita ja innoissaan hommasta.

Itselle tuli tarpeeseen uudet käsineet, kun edelliset oli jo kursittu jesarilla umpeen. Lisäksi  entinen Haglöfsin reppu alkaa antautua, repun vetoketju ei oikein toimi ja ominaisuuksia puuttuu. Myös tämä ongelma tuli nyt korjattua uudella tuotteella. Raha on halpaa välipäivänä.

Lunta kai tänään sateli, joten huomenna jos kävis lanailemassa.

Idolikin tulee vissiin käymään muutaman päivän päästä.

Idolille kyytiä!

2 vastausta aiheeseen “Ostoksilla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.