Huumehet

Katsokaapa millainen artikkeli Suomessa ei ole hyväksyttävää vastuulliselle medialle.

Vieläköhän huumevalistus on samanlaista peruskouluissa ja lukioissa kuin meillä aikoinaan? Yliopistossa en ole kuullutkaan huumevalistuksesta, mutta se ei tarkoita etteikö sitä voisi olla. Olisi mielenkiintoista kuulla se keskustelu, kun vielä lukioitakin kiertävät huumevalistajat tulisivat yliopistoon kertomaan samoja juttujaan.

Huumevalistus on hyvä asia, mutta jos valistajat eivät edes suostu myöntämään, että toinen huume on vaarallisempi kuin toinen, vaan että kaikki ne ovat yhtä vaarallisia, niin siitäpä onkin hyvä lähteä.

Kaikille Jasmo-googlettajille vain tiedoksi, etten käytä huumeita, vaikka minua tuo huumevalistustapa ärsyttääkin suuresti.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Huumehet”

  1. Lauri avatar

    Valistus yleensäkin on aika ärsyttävää.

  2. Toni Hintikka avatar

    Itselläni on aika vanhanaikaiset näkemykset huumeiden käytöstä, vaikka kahvia juonkin miltei päivittäin. Mielestäni on oikein varoittaa nuoria huumeista. Heikoille yksilöille käy niiden kanssa huonosti ja etukäteen on aika vaikea tietää onko heikko vai ei.

    Hauska yksityiskohta sinänsä on se, että tällä sivulla Google mainoksena oli Vihreiden Heikki Korpelan vaalimainos. Mistähän se kertoo :) Ainakin siitä, että Google kamppanjassa on käytetty avainsanaa huume.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.