Kategoriat
Yleistä

Sekalaista

Huh, junassa suksien kanssa matkustaminen on kyllä ikävää. Tai ei se matkustaminen, mutta junaan ja junasta matkustaminen. No aika kivuttomasti se kyllä meni..

Loistava viikonloppu Joensuu / Koli akselilla. Hyvää hiihtoa lauantaina, vähän telluharjoitteita ja ehkä taas tellu menee vähän paremmin. Lisäksi minun fyysisiä avujani kehuttiin! Ei uskoisi. Sunnuntaiksi sitten luontoäiti antoi noin 20 senttiä uutta lunta, joten sitä hiihdettiin suu messingillä – onneksi Ukko-Kolin Jyrkkää ei ajettu, ja siihen sai kuin saikin pyydavetoja.

Nyt sitten Lappeenrannassa, pakkaset tulevat ja koulua pitäisi tehdä. Heh. No, ehkä se taas kohta kiinnostaa. Nyt lähinnä väsyttää. Mutta, en juonut viikonloppuna tippaakaan alkoholia ja oli silti tosi kivaa. No teeskentelyähän se. Uskalsin dropatakin ilman kuumotusta! Ooh.

5 vastausta aiheeseen “Sekalaista”

Hitti! Juna tietenkin Pasilassakin vielä sen kymmenen minuuttia myöhässä, joten myöhästyin bussista. Nopea tsekkaus reittioppaasta ja päätös ajella oikein Helsinkiin asti, kun sieltä vois olla paremmat yhteydet kotiovelle. Ja eikös viimeinen ratikka kaasuttele nenän edestä ja eiku pakkaseen bussia odottelemaan.. Kotona viimein yli 45 min aiottua myöhemmin. Onneks oli hyvät hiihdot takana-täpinöissä vielä tänäänkin!!

olazabal: Perus. VR omistaa.

Arttu: ehkä metrin verran näkyvää kalliota, siihen sitten ilmalennosta lisämatkat päälle.. ehkä 1,5m :D NO, mut mä oon tämmöne nössö, joka ei yleensä pysty vetää mitään. Joten oon ihan täpinöissäni, vaik ländäsin tuonkin selälleen.. :D

Joo ei sillä, ite hyppiny hyppyreistä nuorena mutta onha se alaspäin lento aina pelottavampaa, ei sille voi mitään. Eberissä pojat on kattonu varmaan siulle kliffit jo valmiiks ni pääset tekee pomminreikiä8)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.