JB testaa: Liuguri 15.02.2007

Kun perinteiset JB testaajat ovat kuka missäkin, pääasiassa ulkomailla, niin testailut ovat olleet semisti vähissä viime aikoina. Kun Enklaavi järjesti 15.02.2007 tapahtuman nimeltä Liuguri Myllymäessä, oli taas aika laittaa testausbokserit jalkaan ja mennä. Testausryhmään kuului tällä kertaa minun lisäksi myös Deca, Putte ja Pegu. Muut fubu-räp-lautahemmoja, paitsi mä erittäin vapaa tellumies.

En ole käynyt teekkari/kylteri-bileissä aikoihin. Syksyllä olin fuksiviikoilla haalarit päällä, mutta puolustukseksi voitaneen sanoa, että olin silloin myös ”töissä”, joten pitää antaa fukseille se kuva, että haalarit on pop. Ehkä Wappuna joutuu taas laittaa, saa nähdä. No anyways, haalarikansaa purkautui linja-autoista Myllymäkeen. Voi kauhistus, keskiteemu otti ykkösurpon paikan huutamalla megafoniin koko ajan. Ja kun sanon koko ajan, niin tarkoitan että koko-tun-ajan. No, kun sujahti nopeasti hakemaan lipun ja nopeasti rinteeseen, niin mökä ja opiskelijahaalariurpot (oho, sanoinko urpot?) jäivät taakse.

Vaikka edellisestä kerrasta suksen kanttiin jäi aikamoista röppöä, niin nyt koneella ajetut rinteet olivat aika pehmeitä, eivät missään nimessä kovia. Joten kantilla ei ollut niin väliä. Huiteli vaan menee. Saakelin pitkältä tuntuu kyllä se 22m kääntösäde, jos se noissa on – pitäisi vissiin ottaa taas hiihtokoulua.

Liuguri oli varannut koko Myllymäen meille, joten rinteissä ei ollut ruuhkaa, jonoja ei ollut ja oli varsin hyvä vedellä. Streetillä oli sen kokoisia bokseja, joista testiryhmän lautahemmot ihan mielellään veteli ja muisteli menneitä ja jopa senkin kokoisia, josta itse uskalsin laskea läpi komealla 20cm airilla.

Joutu ottaa taas myltsibäkkärin topista. Hahaa, kaks käännöstä, toinen jopa tellukäännös, mutta sitten tuli niin kiire, et joutu huitelee alppikäännöksellä väkisin. Sit pitiki vähä hiihdellä, että pääsi pois, kun perinteiset kuviot oli aidattu pois. Tietysti varsin lyhyt lasku tuntui niin paljon jännemmältä, kun piti ensin dropata sellaiselta aidalta sisään.. Putte kävi huitelemassa toisen perusoffarin, itse sen feidasin tällä kertaa, kun viimeksi sukset otti hittii ihan riittävästi. Mutta ainakin lautahemmon kannatti lumi ihan ok, vähän sieltä kuului kolinaa ja kiroilua välillä..

Pyltsissä makkaraperunat maksaa 3e. Eihän ne mikään gourmee-elämys ole, mut kurmee onkin enemmän niitä Sipen juttuja. Et melko edullista. Hiton paljon edullisempaa kuin kauppatieteilijöiden mätöt. Mutta se kai ei ketään yllättänyt.

Yhteenveto, poikkeuksellisesti huonot asiat ensin
HUONOA
– kylterit
– teekkarit
– kylterit
– känniset kylterit

HYVÄÄ
+ rinteeseen mahtui hyvin
+ rinteeseen mahtui hyvin, vaikka osa alueista oli pullollaan kännisiä kyltereitä ja kilpailuita
+ rinteet oli hyvässä kunnossa
+ oli hyvä laskuporukka
+ halpaa
+ hiton hyvä keli sattu

Joten jos lukeutuu noihin huonoa sarakkeen tyyppeihin, tai sitten arvostaa alempia enemmän kuin ylempiä, niin Liuguri @ Myllymäki ei ole / ollut huono valinta.

~1500kcal.

Kevät tuli, lumi suli - BÄTMÄÄN
Kevät on jo tulossa.


Posted

in

by

Comments

2 vastausta artikkeliin “JB testaa: Liuguri 15.02.2007”

  1. Sipe avatar

    Hihih, onneks ei tartte enää testata sitä pylliksen vuokraamoa…

  2. kispe avatar

    Onko tämä teksti kirjoitettu ns. laitamyötäisessä?
    terv.nim. Huolestunut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.