Superbowl

Todella harmillista, että Superbowlia ei uusittu ollenkaan inhimillisempään aikaan. Ennen niin kai on tehty.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Superbowl”

  1. Joona avatar
    Joona

    Karhujen QB oli iha kivillä, se ei vaan kestäny paineita. Eikä se pelillisesti mikään huippumatsi mitenkään ollu. Liekkö vesisateella oli niin suuri merkitys. Tietty onhan se tapahtumana aika hieno. Kyl ne jenkit osaa shown pistää pystyyn.

  2. Jasmo avatar

    No totta, että mieleisempi peli minulle olisi ollut, jos toisessa päässä olisi ollut NE Patriots ja Tom Brady – se heitti itsensä mun sydämeen ekassa Suomeen televisioidussa Superbowlissa. Ja nehän taisi olla toisellakin kertaa superissa, sitä en muista voittivatko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.