Kategoriat
Yleistä

Superbowl

Todella harmillista, että Superbowlia ei uusittu ollenkaan inhimillisempään aikaan. Ennen niin kai on tehty.

2 vastausta aiheeseen “Superbowl”

Karhujen QB oli iha kivillä, se ei vaan kestäny paineita. Eikä se pelillisesti mikään huippumatsi mitenkään ollu. Liekkö vesisateella oli niin suuri merkitys. Tietty onhan se tapahtumana aika hieno. Kyl ne jenkit osaa shown pistää pystyyn.

No totta, että mieleisempi peli minulle olisi ollut, jos toisessa päässä olisi ollut NE Patriots ja Tom Brady – se heitti itsensä mun sydämeen ekassa Suomeen televisioidussa Superbowlissa. Ja nehän taisi olla toisellakin kertaa superissa, sitä en muista voittivatko.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.