Tilannepäivitys

Joo, olkapäästä vapauttava tuomio. Jos kotilääkäreitä on lukemassa tätä blogia, niin iskusta kipeytynyt toimintakykyinen olkapää voi olla kipeä useita kuukausia ilman pelkoa siitä, että mitään vakavaa olisi rikki. Näin minulle sanottiin. Eli nyt rokkaillaan sitten.

Ihmiset eivät kyllä osaa pukeutua pakkaseen. Siisti katsoa, kun on 23 astetta pakkasta ja tyypit odottaa bussia hameessa, sukkahousuissa, ilman pipoa jne. No, enhän minä naisten pukeutumisesta tietysti mitään tiedä. Luulisi, että tuollainen varustus on kylmä.

Tänään suuntana Joensuu. Sitten jos kävisi Kolilla vähän hiihtelemässä ja mökkeilemässä. Voi olla, että blogi vaikenee – mutta vain hetkeksi.


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “Tilannepäivitys”

 1. haq avatar
  haq

  Meillä on tänään Skandit vastaan paikalliset hokissa, pittää vettää Millettin ranneremmit tiukalle, että saa lämärin kohoomaan ;)

  Niin ja Kontion Timon Subbeen tilasivat jostain Saksasta isomman K-ahtimen, ottaa muuten kivasti sutia kun tuosta terassin ohi pyyhkii menemään, vaikka onki jatkuva 4×4.

  Veskun kanssa päätettiin, että isosta ovesta tullaan kämbille nykysin, kynnysmattoa huutas, ei oo Coopin alessa -> ehkä ens viikolla!

 2. luomu avatar
  luomu

  Pukeutumisesta:
  Oli muuten jännä näky keski-ikäiset herrasmiehet Vihdissä kun ne -20c pakkasesta huolimatta ( vai sen takia? ) veteli onnessaan pää paljaana ja harmaat hapsensa hulmuten menelemään rinteitä.

 3. Sipe avatar

  Pukeutumisesta mullakin:

  Tuuhan tänne kattoon miten täällä vedetään. Ei pipoa, rotsi auki tai vastaavasti kokohaalari semiseksikkäästi yläosasta auki niin että rintakarvat tursuaa ulos ja tietenkin lahkeet tungettu monoihin.

  Olis kyllä personal stylistillä pasmat sekaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.