Kategoriat
Yleistä

Uutta ulkoasua

Pitkästä aikaa uusi ulkoasu. En tykännyt edellisestä sen vuoksi, että siinä oli liikaa kuvia käytetty. Laajentaminen oli vaivalloista, enkä jaksanut esimerkiksi blogrollia (täytyyhän jokaisella sellainen olla!) siihen koskaan väsätä.

Onneksi gynttereiden maasta löytyi tähänkin apu. dKret2 on teema nimeltään ja mielestäni sopivan iloinen, mutta selkeä. Lisäksi nyt on widgetit sivupalkissa ja 3 columnia – ne pitää olla, koska kaikilla muillakin on. Tää on nyt sitä Web 2.0:aa, ettei jopa Web 2.1 !

Itselle normaaliin tyyliin tämän toteutin, puolivillaisena pullautan esiin – muokkailen sitten kuvia ja muita tyylejä, kunhan kerkiän. WordPressissä ei ilmeisesti ole mahdollisuutta fiksata teemaa mieleisekseen ’piilossa’ ja sitten pulauttaa se lopulta esiin? No, samapa tuo. Katsellaan nyt ruohon kasvamista alkuunsa, katsotaan jos myöhemmin joku talvikuva siihen vaikka mahtuisi..

Tällä mennään nyt – ainakin vähän aikaa.

6 vastausta aiheeseen “Uutta ulkoasua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.