Kategoriat
Yleistä

Suomella on sittenkin rahaa?

Suomen valtion kuluvan vuoden budjettiin löytyikin 750 miljoonaa euroa lisää rahaa. Nythän opiskelijoiden tulorajojen / opintorahan korottamisesta ei enää edes puhuta, vaan rahat survotaan suoraan johonkin muualle.

Eduskuntavaaleja odotellessa voidaan muistuttaa, että hallituksessa istuu SDP ja Keskusta.

3 vastausta aiheeseen “Suomella on sittenkin rahaa?”

Hm. Olen samaa mieltä itse asiasta, mutta mielestäni on aivan sama, ketä puolueita siellä hallituksessa istuu. Seura kun tekee kaltaisekseen.

Ihanku ne porvarit(kokoomus) sitä rahaa opiskelijoille lisää antaisi :D. Kyllä rikkaat vanhemmat maksaa lastensa opiskelut. Opintotukia on ainoastaan noustamassa kristillisdemokraatit. Kukapa niitä äänestää :D.

Vasemmistoliitto uudistu jo! O/

No en osaa sanoa nostaisiko tai laskisiko, spekuloidahan voi, mutta fakta on, että ainakaan nykyinen hallitus niihin ei koskenut. Oletettavaa on, että jos samat voimasuhteet säilyvät myös jatkossa, ei asiat muutu ainakaan nopeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.