JB testaa: Battery Stripped

Battery StrippedKaikkien koodareiden ja muidenkin iloisin energiajuoma Battery on nyt saatavana myös sokerittomana versiona koodinimellä Battery Stripped. Batteryn keskivertokuluttajana tunsin vastuuni ja käsitin, että minun on mentävä sinne, minne kaikki eivät vielä ole menneet. Juoda tätä uutta uutetta ja todeta, miltä se maistuu. Olin skeptinen kahdesta syystä: 1) Battery Gingered ei ole hyvää ja 2) Teho Cola Light on kammottavaa. No, testiympäristö oli tuttu ja turvallinen, joten uskalsin lähteä yritykseen.

*kraak*. Ei kaksista suhahdusta, kyse on kuitenkin Batterystä. Jopa koulun puoliavoimessa jäähdyttimessä säilytetty Battery oli tällä kertaa riittävän kylmää. Pieni hajustelu antoi ymmärtää, että aromi on erilainen kuin orkkisbatteryssä. Kerään rohkeutta ja maistan.

Voimakas etumaku. Nopea ja makea, loppua kohti nopeasti pehmenevä. Originaalibatterylle tyypillinen takaisku puuttuu. Varsin namia, mutta orkkis hakkaa tämän.

Jos et usko, kokeile itse.


Posted

in

by

Comments

4 vastausta artikkeliin “JB testaa: Battery Stripped”

 1. Marko avatar

  1) Väärin. Battery Gingered voittaa maultaan normaalin Batteryn selkeästi.

  Kuvailisin makueroja, mutta nyt Battereita ei ole saatavilla. Tietenkin, makueroista ja mieltymyksistä ei voi kuin kiistellä :)

 2. Lauri avatar

  Makuasioista ei voi _kuin_ kiistellä!

  Meinasin ostaa tuota kun näin prismassa mut oli sen verran hintavaa että hyllyyn jäi. Joo ja se ”punanen” teho on aika kamalaa.

 3. Sipe avatar

  ”Testiympäristö oli tuttu ja turvallinen”

  Onneksi paikalla oli myös Lappeen kovin turvanainen, joten mitään äärettömän pahaa ei päässyt tapahtumaan. Luoja tietää, mitkä loppuseuraamukset olisivat olleet ilman häntä.

 4. Jasmo avatar

  Kyllä sitä maistaa kannattaa. Ei missään nimessä niin ällöttävää kuin punainen teho. Yhhh.

  Varsin maukasta tämä Stripped siis, JOS ei tietäisi paremmasta. Tuntuisi myös siltä, että orkkisbattery pärisee paremmin, ehkä se johtuu siitä överistä sokerimäärästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.