MP3-soittimen voi myös päivittää

Itseasiassa olin monta kertaa miettinytkin, että voikohan MP3-soittimen päivittää. En kuitenkaan koskaan jaksanut ottaa selvää. Nyt kuitenkin oma Creativen MuVo V200 alko kiukkuilemaan ja sammui jokaisen biisin jälkeen. Olin vaipumassa epätoivoon, heittämässä soittimen seinään ja polttamassa koko Creativen.

Onneksi silloin astui apuun toinen Suomen biohydrometallurgeista. Hän kertoi, että Creativen sivuilta voi kun voikin ladata uuden firmwaren soittimeen. Tehtävä oli sen verran helppo, että kaltaiseni kädetön koodiapinakin siihen pystyi.

Kiitoksia kaikille auttaneille, taas junkka soi – biisistä toiseen.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.