Baari

Enpä muista milloin olisin ollut perusbaarissa ilman, että ollaan jonkun juhlien jatkoilla. Silloin on monesti ollut kaikkea muuta hässäkkää, ja ylikunto, päällänsä, niin ei ole tullut tanssattua eikä paljon muutakaan baarissa. Lisäksi konemusailijana tietysti vähän karsastan nykyistä (tai tässä käsityksessä olen) RNB meininkiä baareissa.

Viimeksi olin baarissa Lappeenrannassa kesäkuussa. Nyt mentiin Mikon ja Sannan kanssa Lappeenrannan rempattuun GM:ään. Olin positiivisesti yllättynyt! Sen lisäksi, että sipen ja liimiksen kanssa oli kivaa, niin ihmisiä ei ollut liikaa, muutama tuttukin, jalosta sai baaritiskiltä ja musiikki oli välillä ihan hyvää, ottaen huomioon elämän realiteetit.

Tänään ei ole edes ollut oikein paha olokaan, ainoastaan väsyttänyt on kovasti. Sillee kivaa, et nyt oon hyväntuulinen ja leppoisa. Yleensä tämmönen olo on sen jälkeen, kun on ollut hiihtämässä (omasta mielestään) hyviä käännöksiä. Nyt se tuli myös baarikeikasta.

Ennen, kun edes kysytte, niin vastaus on: ei ja en. =)

PS. Näyttäisi siltä, että talvi tulee sittenkin!


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Baari”

  1. Sipe avatar

    Koska otetaan uusintareissu?

  2. Jasmo avatar

    Ollaanko me ennen huhtikuuta yhtäaikaa missään samas kaupungis edes? (Tai edes maassa.. :) )

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.