Nokia E70 : sekaisin

Joopa joo. Älä korjaa sellaista mikä ei ole rikki. Päivityksen jälkeen puhelimen toiminnot ovat kyllä nopeutuneet, fontista on tullut parempi.. mutta. Joku meni vissiin väärin koska aina joskus puhelimen käynnistäessä (ei joka kerta) tulee joku ”asennetaan..” ikkuna ja sit viesti että ”asennusta ei voitu suorittaa muistikortilta loppuun”. En tiedä mitä se yrittää asentaa. Pitäisi varmaan tyhjentää koko muistikortti, resetoida puhelin ja palauttaa varmuuskopiosta?

Toinen ongelma on se, että Nokia PC-suiten One Touch Access ei enää sitten suostukaan toimimaan puhelimen kanssa. En pääse siis kännykän kautta läppärillä nettiin, kun sanoopi, että laitteen liittäminen epäonnistui. Mitään hajua ei ole siitä, mitä asialle voisi tehdä. Voisi ainakin koittaa, jos päivittäisi PC-suiten.

Harmittaa vaan niin vietävästi varsinkin tämä PC-suite juttu, kun junassa paljon istun. Onko korjausehdotuksia? Pitäisikö viedä huoltoon koko lelu?

EDIT: itseasiassa johtoa käyttämällä homma toimii edelleen, ainoastaan bluetoothin kanssa ongelmia.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Nokia E70 : sekaisin”

  1. Sipe avatar

    Et vaan osaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.