Nokia E70 päivitys

Nokia vihdoin tarjosi päivitystä omaan E70:eeni, Laurihan on päivitetyllä mallilla ajellut jo kauan. Nyt myös oma puhelimeni näyttää noita samoja versiotunnisteita kuin Laurinkin puhelin.

Omalla kohdalla päivitys ei ollut aivan niin kivuton kuin Laurilla. Muuten kaikki kyllä meni hyvin ja ohjelma jopa ilmoitti, että kaikki meni hyvin ja päivitys OK, mutta varmuuskopion palautus ei ollutkaan yksinkertaista. Otin juuri ennen päivitystä täyden varmuuskopion, siis muistikortti + puhelin. Väärin. Olisi pitänyt ottaa vain puhelin, miksi suotta lähteä muistikorttia kopioimaan talteen? No, varmuuskopion palauttaminen ei sitten onnistu, kun tuollaisesta ”täydestä” varmuuskopiosta ei voi palauttaa ainoastaan puhelimen tietoja (joka olisi kiva).

Onneksi edellinen pelkästä puhelimesta tehty varmuuskopio oli tehty niinkin vähän aikaa sitten kuin 6.11. Vähän reilut 2 viikkoa hävisi tietoja. Voi kunpa muistaisin, mitä kalenterissa oli, tai olinko lisännyt ketä kaikkia osoitetietoihini. No, ensi kerralla tiedän paremmin. Onneksi oli sentään noin uusi varmuuskopio tallella.

Uudessa versiossa toden totta näytön kääntyminen tuntuisi olevan nopeampaa. Muita juttuja en ole vielä huomannut, ehkä sitten kunhan puhelinta käyttää vähän taas.


Posted

in

by

Tags:

Comments

3 vastausta artikkeliin “Nokia E70 päivitys”

 1. Lauri avatar

  Jeespu, hyvä kun viimein tuli päivitys.

 2. Berberos avatar
  Berberos

  Joo, itselläni päivityspalkki jumiutui n. 80% kohtaan ja puhelimessa lukee että test mode. Kun ikkunassa lukee isolla että irrottaminen aiheuttaa pysyvää vahinkoa puhelimelle, ei taida olla vaihtoehtoina muuta kuin jättä se tuohon tilaan ja marssia kysymään neuvoa viisaammilta.

  Älypuhelimet tekevät elämästä niin vitusti paljon helpompaa. Toista se oli ennen kun puhelimella oli tarkoitus vain soittaa puheluita.

 3. Jasmo avatar

  Joo, mut eikö se oo kiva, kun saa säätää ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.