Computer rage

Tietokoneet ovat maailman pahimpia kapistuksia. Jos tietokoneita ei olisi, olisi maailmassa rauha, ihmiset keskittyisivät rakastamaan toisiaan, koska he eivät olisi vihaisia töissä ja kotona. Kaikki tietokoneisiin hukattu aika olisi saatu hyödynnettyä, syöpä parannettua ja aurinko paistaisi ja kukat kasvaisivat kedolla. Linnut livertäisivät ja olisi kaunis sää.

Mutta ei. Vettä sataa, loskaa lahjkeeseen saakka ja tietokoneen perkele ei suostu toimimaan. Tai toimiihan se, juuri niinkuin sitä huvittaa. Hitaasti. Jumitellen. Tai toinen vaihtoehto on, että ohjelma jota käytän, on epälooginen, en osaa käyttää sitä ja sen vuoksi turhaudun ja hermostun. Saatanpa hävittää tehdyt työnikin ja se edelleen pistää suomeksi sanottuna.. harmittamaan.

Oiva aika siis osallistua tutkimukseen. Harmi ettei välitöntä palautetta saa, mutta saahan siihen osallistua joka tapauksessa.

Joku sanoo, että tietokoneella työskennellessä kipeytyy niska ja selkä. Minulla kipeytyy kasvon lihakset, kun joutuu puremaan hammasta, ettei huutaisi tai löisi konetta. Koska sehän olisi tyhmää, vai kuinka?

EDIT: myös Nikolla on tainnut olla samankaltaisia tuntemuksia..


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.