Kategoriat
Yleistä

Nokia e70 : Ei päivitystä

Ärsyttävää. Haluaisin päivittää puhelimeni, mutta Nokian Software Updater ei vaan tarjoile minulle päivitystä. Jatkossa updater kuuluu osaksi PC Suitea, joka onkin järkevää. En tiedä auttaako päivitys lopulta moneenkaan asiaan, mutta ainakin näytön kääntymisen nopeutuminen olisi kivaa.

Huomasin PC Suitessa sellaisen kivan ominaisuuden, että kuvien ja videoiden siirtämisen voi automatisoida. Kun puhelimen kytkee koneeseen jotenkin (esim BT tosi kätevä), niin automaattisesti kuvat ja videot siirtyvät koneelle. Halutessaan voi automatisoida myös niiden poiston kännykästä. Minulla muistikortilla kyllä on tilaa paljon, mutta ne, jotka nyhräävät 64Mt kortilla voivat tästä tiedosta jopa hyötyä.

3 vastausta aiheeseen “Nokia e70 : Ei päivitystä”

Kokeilin minäkin kesällä sitä automaattista kuvansiirtoa ja kohta samoista kuvista oli koneella 5 kopiota.. joka kerta tulivat uudestaan. Eikä ole softapäivitys suostunut löytymään minullekaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.