JB testaa: Skiexpo ja oheistoiminta

Tällä kertaa Jasmon blogi vieraili skiexpoilla. Ydintiimiin kuului kirjoittaneen lisäksi myös haqlinen ja saavi.

Matkapäivä oli keskiviikko. Lumipyry toi oman vaikeutensa liikkumiseen. Esimerkiksi lisätestiryhmä (koostumus: Sieppo ja stilu) oli epävarma Helsinkiin pääsystä. Junat hidastelivat, vetureita hajoili, junavuoroja peruttiin ja niin edelleen. Onneksi oikorata toi meidät tunnin lähemmäksi Helsinkiä. Vaikkei siinä koskaan junat koko matkaa toimikaan.

Saavi ja Haqlinen lähtivät ajamaan Joensuusta ajoissa, mutta Joensuu-Lappeenranta välinen tie oli huonosti aurattu, näkyvyys oli huono ja koko väli oli yhtä tuskaa. Autoja ojissa, rekkoja pientareilla. Maltilla ja älyllä kaksikko suoriutui Lappeenrantaan, vaikka Saavilla välillä meinasi ilmeisesti tien kuoppaisuuden takia olla hieman huono olo. Itse hyppäsin tästä kyytiin ja lähdimme ajamaan kohti Helsinkiä. Helsingintiellä oli joku ajanut A3 Audinsa liikenteenjakajan lumihankeen siten, ettei auto noussut omin voimin. Kävimme tuuppaamassa. Audimies on aina audimies: Varokaa ettei tule lommoja kun työnnätte. Varoisi itse, kun kikkailee käsijarrulla. Onneksi Haqlinen oli ajan hermolla: Hanki seuraavaksi quattro niin ei tarvi meidän työnnellä.

Matka kohti Helsinkiä jatkui hitaasti mutta rauhallisesti. Tie oli liukas, rekkoja oli ojissa, postiauto oli ajettu syvälle ojaan ja joku oli parkkeerannut mersunsa kylelleen pientareelle.

LOSKA

Olimme siis matkalla kohti Skiexpon etkoja, virallista hiihtotapahtumaa: Loskaa. Paikka Club Prive ja teemana hiihto ja kallis viina. Sinne päästiinkin. Seurueeseen liittyi muun muassa Kispe (Oon koskettanu Kispee! Ei vetäny kansiin, mut lähellä oli.) ja Wdge ja paljon muita. Testasimme ensin Coronan juomalistaa, joka osottautui ihan hyväksi. Valitettavasti tietyt ainesosat loppuivat kesken, joten Jalosia ei voitu ottaa kuin yhdet.

Kispe signeerasi kuittinsa kauniistiSiitä sitten toiset paremmin toiset huonommin siirryttiin Priven puolelle. Testiprosessi jatkui samanlaisena. Kiva oli jutella uusien tyyppien, kuten Kispe-Kaisan kanssa. Ja sellaisten tyyppien kanssa joita harvoin näkee, kuten MikkoP ja Henkki. Kaikin puolin oli erittäin kivaa. Joillekin freelance-testaajillemme tuli tarve myös testata sisustuksen pestävyys, saniteettitilojen mukavuus ja pokejen hermon kestäminen. Poket saivat kyllä mielestäni pisteet kotiin siinä, että vaikka meininki oli paikoittain vähän äpärää, niin homman annettiin jatkua riittävän kauan, että baarista poistuminen pystyttiin suorittamaan semi-järkevästi. Toiset kävellen, toiset kannettiin.

Joillakin bileet vielä jatkuivat keittiön lattialla ja sängyissä, mutta itse lähdin väsyneenä taksilla majoitukseen (jonka tarjoamisesta kiitokset Mikko & Karoliina). Huomenna expot.

Kiitämme:
+ Todella mukava porukka
+ Oli hauskaa
+ Kispeä, kun ei lyönyt.

Moitimme:
– Hinta
– Hinta
– Hinta

SKIEXPO JA MUUT -EXPOT

Hattui meneePerjantaina oli expopäivä. Tsekkasimme mestat, muun muassa expobistron, joka oli erityisesti Haqlisen mielestä yksi parhaista näytteilleasettajista. En väitä etteivätkö muutkin pitäneet ständistä. Uusia tuulia, uusia monoja, suksien taivuttelua, kilpailuihin osallistumista. Muodin maailmassa ilman Burberryä tuntee itsensä huonoksi ihmiseksi, siksipä kaikilla tuntui messuilla olevan moinen liina. Yritin spotata Bunnyn, feilasin. Yritin löytää Juurekkaan, mutta hän olikin messuilla vasta sunnuntaina. Messuilla oli kaikenlaista vimpainta, Wii ehkä mielenkiintoisimpia. Ei kuitenkaan jaksettu jäädä jonottamaan testausta. Varsin näyttävää menoa oli myös tanssimatoilla, kuten jonkun kuvaamasta videosta selviää.

Battery oli lähtenyt liikkeelle aivan väärin. Ei minua Batteryn kuluttajana kiinnosta 50 Cent vaan itse tuote! Miksei paikalla jaettu Batteryä? Olisi sopinut monelle valkonaamaiselle tai muulle väsyneelle! Myös toinen Batteryn käyttäjä, Luomu oli tämän vuoksi pettynyt. Pitäisi varmaan lähettää palautetta.

Lauantaina messuilla oli aivan liikaa ihmisiä liian arvokkaissa vaatteissa.

Kiitämme:
+ Paljon näytteilleasettajia
+ Koli 347
+ Bistro

Moitimme:
– Ruuhkaa jo perjantaina
– Hiihtomuoti on kallista
– Batterytytöt eivät jakaneet Batteryä

BOARDEXPON JATKOT STOCKHOLM DISKOTEKISSÄ

Suunnitelmana oli jatkaa expoilua boardexpojen virallisilla jatkoilla Stokiksessa. Testiryhmänä Sieppo + Stilu + Haqlinen + Binaural. Paikka oli kallis. Paikassa oli aivan liikaa ihmisiä. Paikka oli tylsä. Osa tiimistämme oli väsyneitä. Visiitti jäi lyhyeksi. Kiva oli kuitenkin nähdä Hanna-Maria, joka yllättäen tunsi Arttu ”Idoli” Muukkosen. Ei täysin selvinnyt, onko Idoli käyttänyt Stilun vinkkejä Hanna-Mariin.

Kiitämme:
+ Kiva oli nähdä Hanskia

Moitimme:
– Liikaa ihmisiä
– Tylsä paikka
– Hinta

HEAVY CORNER

Ilta oli nuori ja ryhmämme väsynyt. Osa lähti rentoutumaan, toinen osa – minä mukaan lukien – lähti vielä Heavy Corneriin. Siellä odottikin toinen osa testiryhmää jo hyvässä vauhdissa. Olin valinnut päälleni vaalean paidan, joka aavistuksen verran erottui joukosta baarissa. Juoma oli halpaa ja sitä oli riittävästi. Kiitoksia vain A-mies, pitää jossain vaiheessa palata asiaan :)

Kiitämme:
+ Rento paikka
+ Halpa paikka
+ Ei ahdasta

Mitään moitittavaa en keksi.

Semisti kuluneen oloinen testiryhmä ajeli kotiinpäin lauantai-iltana. Seuraavaan vuoteen, seuraaviin ekspoihin!


Posted

in

by

Tags:

Comments

16 vastausta artikkeliin “JB testaa: Skiexpo ja oheistoiminta”

 1. Sipe avatar

  Battery oli joo liikkeellä aivan väärin aikein, ketä nyt kiinnostaa vesirajahameiset typsykät?

  Oon kyllä vähän katkera, kun JB ei kiitä ekspoilta yhtä parhaista näytteilleasettajista, eli mua.

 2. haq avatar
  haq

  Bistro on melkein paras paikka moikata tuttuja, joten mikäs siellä on viettää tovi jos toinenkin.

  Olisi kiva tietää jonkun keskisuuren firman messubudjetti, voi olla että hattuja menee niilläkin…

 3. Jasmo avatar

  Sipe: Totta tosiaan. Huomasin kyllä varsin pirteän ylöspanosi, kun tulit asettumaan näytteille Bistroon. Kiitos vaan, nyt näin miten kauniit ne silmät ovat silloin, kun meikit ei valu.

 4. kispe avatar
  kispe

  hahahaha voi MIKÄ toi kuitti on?? :D
  ilmeisesti oon ollu ostoksilla… hehhohh
  mainiota

 5. Binaural avatar
  Binaural

  Nyt on kuuluisa ”Jasmon blogi” tavattu IRL. Vieläkun jottai muistas..

 6. stilu avatar

  Wat, olinko jossaki ko. viikonloppuna?? Luulin et Joonas oli vaa menossa…

 7. luomu avatar
  luomu

  Ps. Battery-standilta sai batteryä jos oli VIP niinku mie. Eli sukua bunnylle. :>

 8. haq avatar
  haq

  ”Ps. Battery-standilta sai batteryä jos oli VIP niinku mie. Eli sukua bunnylle. :>”

  Tai jos juo Pohjois-Karjalan kauppoihin myyntiin tulevista Batteryista 3%…

 9. Jasmo avatar

  Hah haha. Luomulle kyl btr maistuu.

 10. Arttu avatar

  Onks Hanski siis se hanski joka oli verpparis viime kaudel? Kerta kaikkiaan.

  Naa testaukset on hyvia. Kiippaa riillina kuten stilu ”the chick picker” sanoisi ja kaykaa korkkaa huhtari viela ku siel on lunta!

 11. Jasmo avatar

  Arttu, juurikin se Hanski. Kehu sut maasta taivaaseen, oot eniten ihanin poju <3

  Vitti, stilul on sukset rempassa, mulla kamat Joensuussa ja kun Haq kävi tääl (oli BD mukana, et ois korkannu mestat), niin tulikin huonon ajokelin vuoksi niin kiire et jäi korkkaamatta. Kai joku jibbaaja ne on käynyt jo vetämässä :)

 12. Sipe avatar

  Mulla ois liukuri, koska mennään korkkaamaan! =)

 13. Jasmo avatar

  Tais kelit mennä aika huonoiks korkkailuun. Kannattaa ennemmin korkkailla neljän seinän sisällä. =)

 14. luomu avatar
  luomu

  Huhuhu miten suoraa ehdottelua! ;D

 15. arttu avatar

  Jasmo, kiitos hyvinkin aidonoloisesta kuvailusta, nyt iha punastuttaaXD

  Voi vikke. Sillo ku mie olin viela nuori, kaytiin ennen ja jalkeen kauden hakee kolilla ja pulkilla lumet rinteiden reunoista aina siihen boksin vauhdinottoon, hyppyrille ja alastuloon ja sitte pompittiin menemaan. Niin ja kevaalla huhtarin oikeenpuoleisen rinteen sivurinne oli hyva step-down, vaikka sita lunta ei liikaa ollutkaan. Oi niita aikoja… Ei naa nykyajan junnarit jaksa semmosta, isin pitaa varmaan autolla kelata pojat alhaalta ylos kunnes joskus tammikuun puolivalin jalkeen lpr:n kaupunki saa huhtarin auki. Jos saa.

  No joo. Korkkaillaan joulukuussa sit sveitsissa.

 16. haisuli avatar
  haisuli

  Oiskos tän vuoden messuista raporttia, vai eikö siitä jäänyt lapsille kerrottavaa (tälläkään kertaa)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.