Tietokonepelit

Tykkään sellaisista peleistä, joissa on tunnelmaa. Olen pitkästä aikaa pelannut System Shock 2:sta ja nautin kyllä. Tunnelma on hyvä ja jännittävä. Samalla meininki ei ole pelkkää räiskintää, vaan peliin on saatu ympättyä hahmon kehitystä ja puzzleja.

Toinen, enemmän räiskintään pohjautuva, tunnelmallinen peli on Alien versus Predator 2. Aivan loistava. Silloin kun sitä pelasin ensimmäisen kerran (marinella), meni varmaan yli 30 minuuttia ennen kuin ensimmäinen alieni tuli vastaani. Olin silti ampunut siihen mennessä varjoja varmaan kymmeniä laukauksia. Hyvää ja jännittävää meininkiä.

Suosittelen kaikille kyseisiä pelejä. Monta kertaa tällä tavoin illalla luurit päässä pelatessa on huomannut selän hikoavan.. Sitähän minä tällä juuri haenkin, eli olen tyytyväinen!


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.