Opintorahan korotuksen puolesta

Tänään on opintorahan korotusta vaativia mielenosoituksia ympäri Suomea. Itse en pääse paikalle, mutta olen sitten mukana hengessä edes alla olevan videon verran. Videolle kerätty LTY:n opiskelijoiden kannattelemat kilvet.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Opintorahan korotuksen puolesta”

  1. savaaZ avatar
    savaaZ

    Haha. Hyvät kyltit kyllä. Paras oli ehkä toi ”259e/kk, mitä tänään syödään?”. Eero vois ite koittaa elää opintotuella edes yhden kuukauden. Veikkaan, että ei onnistuisi vaikka ottaisi lainankin. Eerolla ja kavereilla taitaa mennä 259e/päivä

  2. Iiris avatar
    Iiris

    Munkin mielestä oli paras tuo sama :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.