Kategoriat
Yleistä

Nokia E70 ja muistikortit

Ostin Verkkokaupasta omaan E70:iin gigasen muistikortin. Ei ollut muuten kallis. No kuitenkin, minulla oli tuossa vanhalla Nokian kortilla kaikkia bundlattuja ohjelmia, kuten ZipManager jne. Haluaisin saada ne myös tälle uudelle kortille. Yritin varmuuskopiomalla hoitaa asian, mutta en onnistunut. En vielä ole yrittänyt uudelleen, mutta onko jollain tietoa, josko se onnistuis jollain tietyllä tavalla varmasti?

3 vastausta aiheeseen “Nokia E70 ja muistikortit”

MP foorumilla oli juttua tosta. Kortinlukijalla ja ottamalla piilotetut tiedostot näkyviin pitäisi onnistua.
Olettaen että se muistikortti ei ollut siinä vanhassa 6600 puhelimessa :)

Ok, eli pitääkö minun kopioida ensin vanhalta kortilta kaikki tiedostot (inc. piilotiedostot) kiintolevylle, vaihtaa uusi kortti kortinlukijaan ja kopioida kaikki tiedot kiintolevyltä (no ei kaikkia kiintolevyn tietoja, mut juu nou) uudelle kortille?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.