Wanha trance

Olen aina tykännyt myös wanhasta trance-soundista, mutta en ole ollut sellainen henkilö, joka julistaa, että 2000-luvun trance on paskaa. En aio muuttua sellaiseksi henkilöksi vieläkään. Haluan vain ilmaista sen, miten hyvää wanha trance on. Orkidea soitti eilen Tiistain tanssi-illassa varsin maukasta trancea, jossa oli aika vähän uusia hittejä. Muutkin ovat tykänneet.

Lisäksi Spinnin10v bileissä Orionin soittama wanhan ja uuden trancen sekoitus kuulosti erittäin hyvältä. Jos muualla musiikissa 80-luku pyrkii takaisin, niin ehkä konemusiikissa palaamme 90-luvulle, enkä tarkoita nyt 90-luvun dancea.

Se ei välttämättä ole laisinkaan huono asia.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Wanha trance”

 1. Loopy avatar

  Suomessa on muutamia päteviä tiskijukkia, jotka soittavat vanhatrancea enemmänkin.

  Lisäksi oon itse (joissain määrin) lanseerannut termin ”uusi vanhatrance”. Tuo nimi kuvastaa niitä uusia trancebiisejä, joissa on 2000.luvun taitteen fiilis, mutta mahdollisesti nykyaikaiset soundit.

  TJEU: Bonzai-lafkan jutut sekä Airwaven jotkut tuoreemmat tuotokset.

 2. Jasmo avatar

  Täytyypä tsekata! Kiitoksia Loopy kontribuutiosta, on aina kivaa, kun joku jolla on myös tietämystä asioista, kertoo juttuja.

  Itehän painan pelkällä mutulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.