Katson televisiota.

Joku pimu ajaa kainalokarvojaan. Sitten sama tyty menee huoneeseen avautumaan kameralle. Kertoo omista sosiaalisista taipumuksistaan, kaikilla ei kemiat kohtaa. Haa, Sorella mainittu! Olen kuullut hänestä. Sit annetaan tehtävä. Katoava saippua. Pimut ei tajua kuinka saippuaa hangataan. Mutta nyt muut näyttivät mallia ja jännääkin jännempi saippuanhankauskilpailu alkaa! Onpas jännää! Miten olen selvinnyt ilman tätä.

Nyt tyypit kävi saippuapalan kanssa huoneessa, jossa ukko sanoi, että ei riitä. Lisää juoksentelua. Kilpailu ratkeaa, joku sinipaitainen kaveri voittaa. Nainen valittaa, että hänen olisi pitänyt voittaa. Sitten tämä jäbä on ylpee tästä. Ei vitsi. Mulla ei kestä pokka tämän ihme isoveliäänen kanssa. Voi elämä.

Lisää jännitystä! Sorella ei syö sipulia! Oho, kamera leikkaantuu johonkin P.I.M.P. tyypin luo, jolla on kaks pimua sängyssä mukanaan. Sipuliepisodi jatkuu! Jännitys tiivistyy, kuinka käy, syökö Sorella?

Haha, taas mörköääntä. Täällä Big Brother. Hahahahahahah. Uskomatonta. Miksei tuo ääni voi olla ihan normaali? Nyt jotkut kai joutuu tippumisuhan alle. Loppujakso sitten varmaan onkin puimista, mitä jos tipun, mitä jos en. Oho, keskittymiseni herpaantui irkkiin, onkos täällä jotain tapahtunut. Ei. Sama jauhaminen jatkuu. Joku pimu arpoo, että mitä tekee jos tippuu.

Joku viikkotehtävä. En jaksa enää. Joku kaveri on pukeutuneena leijonaks ja häärii tuolla. Siis mitä hel… Ei pysty enää japanitelevisiota haukkumaan. WTF?!?! EN pysty enää.

Hei, siistiä, nyt on kännitilitykset päällä. Ja sit jotain hyväksikäyttöjuttui. AAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH. Anteeksi.

Onneksi TV2 tarjoaa jotain huumedokkaria. Joten sinne siis.

Tämä on Big Brother Suomi. Kuka tätä oikeasti katsoo? Oli niin tylsää, että yhden jakson halusin katsoa ja kirjoittaa siitä tällaisen tarinan. Tämä on ehkä oudointa ja tavallaa säälittävintä mitä olen pitkään aikaan tehnyt. Mutta itsensä voi aina ylittää.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Katson televisiota.”

  1. Kossu avatar
    Kossu

    BB 4tw \o/

    Oletko jazmo koskaan harkinnut alkavasi elokuvakriitikoksi :P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.