Kategoriat
Yleistä

CSI

Katsoin eilen illalla perus CSI:tä maikkarilta. CSI on kyllä niin huono sarja, että oksat pois.

Tämänkertaisessa jaksossa oli tilanne, jossa poliiseilla ei ollut kotietsintälupaa rakennukseen ja omistaja ei päästänyt sisään. No, poliisit kiertelivät taloa. AHA, puusta on leikattu oksia! Oksaleikkuri on pihalla maassa! Onpa epäilyttävää! No, ei muuta, kuin oksaleikkuri käteen ja leikkaamaan lisää oksia (poliisit saavat ilman kotietsintälupaa kuitenkin mennä toisten pihoille leikkelemään puita?) ja oksien ja leikkurin kanssa labraan. Tarkkaakin tarkemman tutkinnan jälkeen tutkija huomasi, että aha, nämäpä onkin leikattu samasta puusta! EI USKOISI?!? Oksien yhteensopivuuden vuoksi kotietsintälupa saatiin ja äijä pidätettiin.

Tuijotin epäuskoisena. Tämähän on vielä huonompi kuin CSI:Miami, jonka ratkaisu kotietsintäluvan puutteeseen on ”no me voidaan hommata sellanen! – no tulkaa nyt sitten”. Kehuttu rikossarja my ass. Mutta jakso ei edes ollut ohi vielä!

Toisena juttuna oli liitovarjolla lentävän tyypin kuoleman tutkinta. Kävi ilmi, että kaveri oli peukaloinut hänen korkeusmittariaan siten, että se näytti noin 800 jalkaa väärin. Tämän takia kaveri lensi sitten niin korkealle, että kuoli. Nauroin ääneen. Ei nyt jo perkele. Kaveri oli lentänyt vaikka kuinka kauan ja vaikka mitä ja lensi niin korkealle että jäätyi ja menetti tajuntansa. Yläilmoissa ei ole vertauskohtia niin joutuu täysin luottamaan korkeusmittariin sanottiin sarjassa. Ehkä niinkin, mutta jos olet kymmeniä vuosia harrastanut, niin luulisi, että kun pakkanen alkaa olemaan sitä tasoa että naama jäätyy muutamassa minuutissa (olen ollut -40 lämmössä, eikä ole jäätynyt, ilmeisesti hän oli lentänyt kovin korkealle) ja ilma niin ohutta että varjo ei nosta (!) ja henki ei kulje, niin ymmärtäisi kääntää takaisin. Mutta ei. Vai onko tämä perusjenkin kuvaus?

Kuka tällaista älyä halveksuvaa sarjaa jaksaa oikeasti katsoa? Varmaan samat henkilöt jotka jaksavat vielä katsoa 24:stakin, vielä senkin jälkeen, kun stealth B-1 koneeseen (joka kuitenkin liikkuu varsin ripeästi ja korkealla) soitettiin kännykällä.

10 vastausta aiheeseen “CSI”

Tuollaisia tilanteita varten täytyy olla pari jaksoa vanhoja Kotikatuja varastossa.

Hyvin sanottu siellä. Itseänikin on risonut vastaavat idioottimaisuudet tässä sarjassa. Onneks ei oo montaa jaksoa joutunut katsomaan.

Täytyypä tarttua tuohon ensimmäiseen huomioosi, koska se oli puun sijainnin osalta väärä. Puu jonka oksia leikeltiin ei suinkaan ollut epäillyn talon pihassa vaan murhatun miehen pihassa joka asui epäillyn naapurissa. Syy jonka takia murhatun miehen taloa kierreltiin ja puuta päädyttiin leikkelemään oli juuri tuo etsintäluvan puuttumattomuus.

Mitä tulee liitovarjoilujuttuun niin se oli kyllä aika heppoinen tarina. En tiedä pitikö paikkansa tuo, että liitovarjolla pääsee n. 5 km korkeuteen, mutta siellä tuskin on tuota -40 astetta. Eikös noilta korkeuksista tehdä vielä ihan laskuvarjo hyppyjäkin? Normi korkeus niissä taitaa kuitenkin olla 3-4km.

CSI:ta ei kuulu katsoa sormi pyllyssä niin kuin jotain Karpon ohjelmia. Mun mielestä CSI on vain hyvää viihdettä ja ajoittain jopa komediaa, mutta ite oon tykännyt sarjasta. Aivot narikkaan ja menoksi. Niin ja CSI:Miami todellakin on paljon parempi kuin CSI tai CSI:New York, Horatio Caine is rules. :P

No ei mulla onnistu logiikkapiirin poiskytkeminen televisiota katsellessa. Siksi en ole enää pystynyt katsomaan kaksnelostakaan. Hirveää tuubaa.

Pitänee katsoa uusintana Deadwood.

Aliasta en pystyny kattoo sen jälkeen, kun CIA tappoi sen pimun miehen sen takii, kun se pimu kerto, että työskentelee CIA:ssa. Tai jotain.

Niin, se tapahtui ensimmäisessä jaksossa. :)

Suosittelen myös jättämään ajattelun vähemmälle kun CSI:tä katsoo. Miami mennyt täysin komediaksi viime aikoina, Horation toimet ja ilmeet on kyllä jo niin nähtyjä :)

Ei minkään TV-sarjan pidäkään olla 100% totuudenmukainen vaan hyvää viihdettä. Tätä CSI:t ovat ainakin itselleni olleet. Toki parempiakin sarjoja löytyy..

ja btw, melko pientä tekstiä nää kommentit, joutu käyttämään zoomia että sai selvää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.