Kategoriat
Yleistä

Opintotuki

Minusta se kertoo jotain koko tästä budjetin ympärillä olevasta opiskelijahälystä, että valtionvarainministeri Eero Heinäluoma ei edes tiedä paljonko opintotukea voi saada kuukaudessa. Se ei kuitenkaan estä häntä kommentoimasta sitä, miten hyvin sillä pärjää taika olemassa mukana päättämässä siitä, pitäisikö sitä korottaa vai laskea.

Ei tarvitse paljon seurata politiikkaa, että huomaa päätösten tulevan usein sellaisista suunnista, joissa ei varsinaista tietämystä päätettävästä asiasta ole. Espoon kaupunginvaltuutetun kanssa keskustellessani tuli ilmi, että siellä valittiin sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtajaksi Maria Guzenina, joka kysyin puheenjohtajan pampun käteen saatuaan ”mitä mun pitäis niinku tehdä?”

Mitä enemmän politiikkaa seuraa, sitä enemmän siihen meinaa hajota.

Yksi vastaus aiheeseen “Opintotuki”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.