Nyt loppui

Hankin noin kaksi vuotta sitten Askosta hankitun 60 euron nahkaisen toimistotuolin. Se kesti puoli vuotta. Sen jälkeen istuinosa kallistui istujasta vasemmalle. Lisäksi tuolia ei kunnolla saanut enää lukittua ja nahkaisena se tuoli oli ikävän hiostava kesäisin. Tuoli sai lähteä vähän aikaa sitten ja pidin väliaikaisena tuolina puista selkänojallista perinteistä keittiötuolia. No, ei sekään hyvä ollut, mutta parempi kuin se edellinen, ainakin minusta.

No, eilen sitten tuli uusi tuoli. Armaxin järeä Asta atk-tuoli. Jo pelkästään toimitus vakuutti. Ensinnäkin tuoli painaa yli 20 kiloa ja se toimitettiin kolmessa osassa: Kaasujousi, alarullasto ja tuoli. Tuoli on siis kokonainen yksikkö, eikä tuhannesta (vuoden päästä irtoavasta) osasta rakennettu. Varsin vakuuttava kokonaisuus.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Nyt loppui”

  1. haq avatar
    haq

    Tuun: testimään tänään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.