Kategoriat
Yleistä

E70 käyttöongelmat

Kuinka erilaiset verkkoa käyttävät softat saadaan käyttämään jo päällä olevaa yhteyttä? Jos yhdistän web-selaimella nettiin WLANilla, sitten aukaisen IRC:n niin IRC kysyy, mitä yhteyttä haluan käyttää ja kaikki muut härpäkkeet. Haluan näistä eroon.

Sähköpostiin laitoin sellaisen ryhmän, että tärkeysjärjestys on tietty WLAN ja sitten Elisa Internet. WLAN oli päällä (irkkailin) ja yritin lukea posteja. Puhelin ei kyennyt käyttämään samaa WLAN-yhteyttä, vaan halusi lisäksi muodostaa GPRS-yhteyden. Ei näin. Mitenhän tämän saa varsinasesti toimimaan?

Tiedän, että tämän blogin lukijoilla on kyseistä Nokian E70 -puhelinta, nyt tarvitaan Teidän apua!

3 vastausta aiheeseen “E70 käyttöongelmat”

Valitettavasti Lauri et ole tällä kertaa täysin uniikki. Tiedän myös, että muilla lukijoilla on ko. puhelinta :)

Vai tarkoititko että teitittelen, kun sanoin että ”lukijat” ? Pahimman luokan kuittailua..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.