Huutokaupan sietämätön jännitys

Niin vain on käynyt, että uusia laskettelusuksia olisin vailla. Monenlaista. Fättiä alppisiteellistä menijää ja jotain semipulleeta tellusiteellistä. Ehdokkaita on tullut ja mennyt. Rossignolin B3 on nyt harkinnassa (jollei ole jo myyjä niitä jollekulle toiselle myynyt), mutta en oikein tiedä pitäisikö ne ottaa vai ei. Hintaa olisi pari sataa.

Ebayssäkin yritettiin. Itse toimin johtaja-tasolla, kun en tuota saksan kaunista kieltä osaa. Onneksi Matso tuli eteemme ja tarjoutui tekemään huutokauppaa puolestani. Kiitoksia vain. Luulin jo voittaneeni itselleni sukset kun 30 minuuttia ennen huutokaupan loppua suksien hinta oli 70e alle suunnitellun viime minuutin tarjouksen. No eikö mitä. Viimeisen 15 minuutin aikana suksien hinta nousi vaatimattomat 130e. Isku vasten kasvoja.

Seuraavalla keikalla lähdetään suuremmalla pääomalla. Sukset pitäisi saada. Tunti ennen loppua näyttää vielä hyvältä, mutta sitten repeää. Hinta hyppää 130 euroa viimeisen tunnin aikana. Ilmeisesti pitäisi palkata joku script-kiddie dossaamaan muita käyttäjiä viimeisen tunnin ajaksi..

No suksia ei siis vieläkään ole. No ei ole luntakaan, eikä rahaa, mutta ei se mitään. Kun olisi edes sukset.

Muitakin remeleitä pitää ostaa. Jos ostaa uudet sukset, tarvitsee sitten vielä siteetkin jostain. Sama telluissa. Lisäksi tarvitsen tellukengät. En edes halua ajatella paljonko noihin kamoihin on menossa rahaa. Enemmän kuin olisi varaa.

Mutta tänään tulee opintotuki. Ei siis hätää.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Huutokaupan sietämätön jännitys”

  1. haq avatar
    haq

    Siisti ulkoasu!

    Se b3 Rossari voip olla kapee kyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.