Kaukana kotoa

Sen verran vielä tuosta Over Therestä, että vaikka tapahtumat on sillä tavalla realistisia, ettei koko ajan ole vaan kukkasia ja mehiläisiä, niin itse toimintakohtaukset ovat välillä aivan käsittämättömiä. 1. tuotantokauden (ja ilmeisesti viimeisen) viimeisessä jaksossa käydää seisaaltaan ampumavälikohtaus. Ampujien välissä on 2-3m ja ampuvat rynkyllä ja hirmu räiske ja silloin tällöin joku osuu. No, kuitenkin ihan kiva sarja.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Kaukana kotoa”

 1. Exlex avatar
  Exlex

  Joskus tuossa tuntui olevan aikamoista jeesustelua ja moralisointia, joten itse pyrin sarjan avulla lievittämään lähinnä varustefetissiä, kalusto kun oli sentään jokseenkin todenmukaista. Eikä kanadalaisetkaan aina edes tositoimissa kovin tehokkaasti osaa suojaa hyödyntää.

  Canadian Firefight in Afghanistan 1-4
  http://www.youtube.com/watch?v=kyT9njQKEUA

  Tosin helppohan se on täältä sohvalta huudella kun ei ole omaa kokemusta tositoimista. Vielä.

 2. Jasmo avatar

  Joo, tosi pystyssä kulkevat tuos sarjassa, lisäksi esimerkiksi avorivi on käytännössä sellainen, että sotilaat yltäisivät koko ajan koskettamaan toisiaan. Se kai ei kuitenkaan ole tarkoitus.

  Mutta itse tapahtumat on ihan uskottavia ja moralisointiin miusta aika harvoin sorrutaan.

  Innolla odotan BoBin tekijöiltä sitä niiden Pacific-sarjaa [imdb]. Jos ote on yhtä hyvä kuin BoBissa, niin ainesta kyllä olisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.