Politiikka

Politiikka on huikeaa. Puhutaan toista ja tehdään toista. Puolue jos toinenkin huusi kilpaa pari viikkoa sitten, että nyt tehdään opiskelijan elämästä paratiisi maan päälle.

Nyt uutisissa on sitten se, miten se paratiisi tehdään.

Hallitus leikkaa opiskelijoiden terveydenhoitokustannuksia. Leikkaus koskee Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiön YTHS:n tilavuokria. Leikkaus aiotaan rahoittaa opiskelijoiden maksuosuutta kasvattamalla ja käyttömaksujen korottamisella.

Kepu pettää aina ja SDP on vaan muuten takapuolesta revästy. Saarela mainostaa, että opiskelijoiden tulorajat tappiin, mutta samaan aikaan kaikkia opiskelijoita (ei vain niitä, jotka saavat lisätuloa töistä) kärsivät lisämaksujen takia. AAHAHAHAHA.

Sitä saa mitä tilaa. Onneksi eduskuntavaalit ovat lähellä. Edelleen SDP:n aika on ohi (ja nähty) ja Keskustaa ei voi äänestää vaikka haluaisi, sillä oma ääni voisi auttaa Saarelaa (ex. Kampela) pääsemään läpi. Ei Kokoomuksen riveissäkään hurraa huutoihin voi yhtyä, mutta on se tällä hetkellä niin paljon pienempi paha. Tosin oppositiossa on aina hyvä paukutella henkseleitä.

EDIT: Myös YLE24 uutisoi asiasta.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.