Kioton sopimus

Jokohan ne jenkit kohta kiinnostuisivat saasteiden rajoittamisesta. Viime vuonna hurikaanit, nyt New Yorkiin luvataan 50 astetta lämmintä. Näin kun jatkuu, niin meillä ei enää vanhana ole talvea laisinkaan. Joten nyt kannattaa vielä hiihtää täydestä sydämestään niin kauan kuin se on mahdollista.


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 vastausta artikkeliin “Kioton sopimus”

  1. Kossu avatar
    Kossu

    Nyt jopa George W Bush on myöntänyt, että ihmisen toiminnalla on vaikutusta ilmaston lämpenemiseen. Toisaalta on ihan oikein, että siellä missä eniten tuotetaan paskaa, myös tulee niitä ongelmia, mutta aika hurjia ilmoja tuolla jenkkilän puolella on. Vaikuttaa, että niitä hurrikaaneja/tornadoja tulee kokoajan enemmän ja enemmän.

  2. Jasmo avatar

    Joo, no ei ne Kiinassa ja Venäjälläkään paljon kattele mitä taivaalle tai maaperään tursuttavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.