Kategoriat
Yleistä

Kioton sopimus

Jokohan ne jenkit kohta kiinnostuisivat saasteiden rajoittamisesta. Viime vuonna hurikaanit, nyt New Yorkiin luvataan 50 astetta lämmintä. Näin kun jatkuu, niin meillä ei enää vanhana ole talvea laisinkaan. Joten nyt kannattaa vielä hiihtää täydestä sydämestään niin kauan kuin se on mahdollista.

2 vastausta aiheeseen “Kioton sopimus”

Nyt jopa George W Bush on myöntänyt, että ihmisen toiminnalla on vaikutusta ilmaston lämpenemiseen. Toisaalta on ihan oikein, että siellä missä eniten tuotetaan paskaa, myös tulee niitä ongelmia, mutta aika hurjia ilmoja tuolla jenkkilän puolella on. Vaikuttaa, että niitä hurrikaaneja/tornadoja tulee kokoajan enemmän ja enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.