Kategoriat
Yleistä

Lotto

Huomasitteko, että loton megapotin (yli neljä miljoonaa euroa) vei yksi täysosunut rivi. Voihan olla, että siinä on jokin porukkapeli takana, tai harava, mutta silti. Jollakin voi olla aika epäuskoinen ja epätodellinen olo.

Asiaan kuulumattomasti: Tilasin vähän levyjä CDONista, mukaan lukien Carpark Northin kopiosuojaamattoman levyn. Opiskelijaversion ennakkokuuntelu vakuutti niin paljon, että oli hankittava. Muut tilatut levyt olivat DVD-levyjä, niistä varmasti lisää sitten, kun ne saapuvat.

Yksi vastaus aiheeseen “Lotto”

Oli kuulemma mennyt helsinkiläiselle miehelle, joka oli tehnyt loton Pukinmäen Essolla tms. Kummiskin vaan kahvilla käydessään tehnyt vaihtorahoilla yhden rivin ja sillä sitten sattunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.