Tilanne

Loma alkaa vedellä viimeisiään, maanantaina olisi ensimmäinen työpäivä. Loma oli kyllä mukava, sai rakentaa taloa (näin muuraamisesta unta koko viime yön..), sai vähän matkailtua ja vähän levättyäkin. Niin – ja tehtyä töitä. Nyt loma kuitenkin alkaa olla ohi, huomenna suunta: Lappeenranta.

Ilosaarirockissa kun kävin kuuntelemassa erilaisia rock akteja ja tykkäsin niistä kaikista, aloin miettimään josko kitaramusiikki on sittenkin se minun juttu. Esimerkiksi kävin kuuntelemassa Carpark Northia ja tykkäsin todella todella paljon. Hyvä meininki, hyvä musiikki, jossa on otettu vaikutteita myös elektroniselta puolelta. Eilen kävin kuuntelemassa paikallisessa BePopissa Charonia. No onhan nimikin aika paljon pienempi ja niin edelleen, mutta silti. En hirveästi tykännyt. Ei mitään sellaista, että Charonin takia pitäisi lähteä pois paikalta, mutta todellakin sellaista, jonka takia en jaksaisi tulla paikalle. Odotin jännittyneenä, että saavatko Charonin pojat yksiäkään kylmiä väreitä menemään. Eivät saaneet. Ainut soittaja, joka välitti hyvää fiilistä, oli kalju kitaristi. Hän tuntui viihtyvän. Silloin, kun soittaja viihtyy, viihtyy yleisökin. Rumpalilla oli hd 25-1.

Katselin CDONista Carpark Northin cd-levyä, mutta ainakin toinen heidän levyistään on kuuntelusuojattu, onkohan toinenkin? Olisivat halvalla tarjolla.

Ostin uuden puhelimen, Nokian e70. Sain vanhasta 6600:sta 100e hyvitystä. En ehkä silti tingannut uutta puhelinta tarpeeksi, kalliiksi se jäi. Mutta onpahan nyt uusi puhelin ja 2 vuotta takuuta. Seuraavaksi pitäisi metsästää ne mielenkiintoiset softat siihen, joita haluan käyttää. Joku messenger -tyyppinen ratkaisu pitäisi saada ja irc. Opera Mini, josta on tullut versio 2.0, siirtyikin jo puhelimeeni. Puhelin on ollut käytössäni vasta muutaman päivän, akusta on kulunut yksi palkki, vaikka olen säätänyt ja kokeillut kaikkea. Ihan lupaavalta vaikuttaa. Puhelin ei edes ole aivan niin iso, kuin luulisi. Mahtuu taskuun.

Omassa kannettavassa on oikuttelua havaittavissa. Välillä häviää Bluetooth (kuten juuri nyt), välillä katoaa sormenjälkilukija. Aika ikävää, kun takuutakin on vain vuosi. Mutta enhän minä tätä vielä voi mihinkään takuuhuoltoon lähettää, kun pääasiassa nuo aiemmin mainitut toimivat, ainoastaan joskus feidaavat. Eihän se siellä takuuhuollossa kuitenkaan oikuttelisi. Odottelen, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Muuten ei mitään valittamista ole, NC6320 on toiminut ripeästi ja moitteettomasti.

Elokuun alun Sunrise-bileet peruttiin Lappeenrannassa. Harmillista. Olisin kovin halunnut kuulla Puistokemistiä uudelleen ja Nuancea ensimmäistä kertaa. No, ehkäpä meidän täytyy odottaa Club Y -bileitä ja sen lineuppia.. Eihän sitä tiedä keitä siellä esiintyy ;)

Talon rakentaminen edistyy vauhdilla. Olin eilen taas auttamassa muurauksessa. Kohta talon vaihe on sellainen, että sisään tasoitellaan hiekat (jota muuten menee sinne noin 200 kuutiota) ja sen jälkeen perustus peitellään ja routasuojataan odottamaan parempaa aikaa. Tarkemmin ensi vuoden huhtikuuta, jolloin rakentaminen jatkuu.

Idoli maksoi osan Australian matkastaan, minä maksoin Sveitsin matkan. Enää ei tarvittaisi kuin majoitus.


Posted

in

by

Comments

3 vastausta artikkeliin “Tilanne”

  1. arttu avatar

    Minne päin meinaatte lähtee? Engeliin? Koko kaudeksi?

  2. Jasmo avatar

    No majoitus ei ole vielä selvillä. Jos jonnekkin pääsee punkkaa, ni sinne sit. :)

  3. arttu avatar

    verpparissahan pette halme vuokrailee kausikämppiä. mut siellähän hintataso on ihan älytön. ts. 400-500/peti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.