Rasvamainos

Nyt seuraa rasvamainos. Eilen ilmoitin palamisestani. Iho siis paloi. Koko selkä oli voimakasrajaisesti ämpärin värinen. Kuin myös kaula. Odotin innolla tulevaa yötä. Siskoni (sairaanhoitaja) kertoi minulle rasvasta nimeltä Bevita, jota ilmeisesti saa apteekista ja suositteli sen käyttöä. Sain häneltä jonkun esitepakkauksen, joka riitti juuri koko selän rasvaukseen.

Kun tämä rasva oli imeytynyt, levitin selkään ja niskaan (ja muille palaneille alueille) Daily After Sun Lotionia, jossa on Aloe Veraa, hyvän kerroksen. Tämän käsittelyn jälkeen kuumotus loppui lähes välittömästi.

Yö meni hyvin ja nyt itseni peilatessa punoitus on hävinnyt lähes kokonaan. Uskallan toivoa, että iho ei lähde irti, vaan palaminen painuu rusketukseksi. Onneksi.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.