Kategoriat
Yleistä

Huonoin elokuva ikinä

Luulin, että olen nähnyt monia huonoja elokuvia. No ei hätää, nyt vihdoin sain katsottua kaikkein huonoimman. 9 Deaths Of Ninja, leffa jota olen alkanut katsomaan ainakin 5 kertaa ja vasta 5. kerralla sain katsottua loppuun. Ois vähän tehny mieli lopettaa, mut pakotin itteni katsomaan. Onhan se elämys.

Kaikki asiat leffassa ovat niin huonoja, että ei niitä voi edes erotella. Näyttelijätyö on karmeaa. Efektit ovat käsittämättömiä. Aseet ovat tietysti mielikuvituksellisia, mutta säälittäviä. Kaikki on leffassa niin huonoa, että tätä voi melkein suositella katseltavaksi. Puolitoista tuntia elämästä tarkoituksella TÄYSIN hukkaan.

3 vastausta aiheeseen “Huonoin elokuva ikinä”

Katso tänään klo 21.15 TV1

Pienviljelijöitä 1: Veikko ja Linnea ja Pienviljelijöitä 2: Lisäansioissa.

Et pety.

Itse kuulun siihen koulukuntaan, joidenka mielestä elokuva muuttuu hyväksi(jonkintyyppisten komediallisten ansioiden avulla) ollessaan tarpeeksi huono. Eli esim. luokattoman huono jännäri voi taata erinomaiset naurut, kun miettii, että miten tällaista on voitu tehdä ja vieläpä nähtävästi tosissaan. Tämä ”niin huono että hyvä”-lajityyppi on erittäin haastava elokuvantekijöille, koska huonoa ei voi tarkoituksella tehdä niin ettei se näkyisi läpi. Eli kaikkien turhimpia ovat elokuvat, jotka ovat huonoja, mutta eivät tarpeeksi huonoja ollakseen hyviä.

Olen samaa mieltä Teron kanssa, osittain. Yleensä todella huono elokuva voi muuttua hyväksi, mutta siihen tarvitaan katsojaporukka. Yksin katsoessa se vain pysyy luokattoman huonona, mutta porukassa siitä leffasta saa ilon irti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.