Orionin podcast

Tänään lueskelin Orionin blogia ja huomasin että Thomaksen miksaus on Orionin Podcastissa. Sen tilasin. No, eihän se mitään siellä ollut – hetken aikaa sekoiltuani tajusin, että Orion oli sanonutkin, että ei se vielä siellä ole. No, tutustuinpa sitten vanhempaan materiaaliin. Aki A esittää erittäin vakuuttavia otteita ja saundeja guest mixissään. Ja Orionin Agave (postlude) on sellainen setti, että piti tulla aivan tuolta toisesta huoneesta kuuntelee ja kattelee et mikä biisi soi ja yritin löytää biisiä ostettavaksikin :D (Freefall – Shrug). Ei onnistunut. Mutta kuuntelen sitten miksausta. Suosittelen tutustumaan tuohon Orionin podcastiin, jos tähän saakka olet sen saanut sen välteltyä (kuten minä olin). Winamp ei tosin ole mikään täydellinen podcast-kätyri, tai sitten en sitä vain osaa käyttää.

Tapasin tänään tyypin, jonka mielestä konemusiikki ei voi olla hyvää, koska siinä ei käytetä oikeita soittimia. Näkökulma sekin.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.