Ukkosen jälkipelit

No, mahtavat ja suuret ukkoset jäi kokematta. Aika kauan se kyllä sitten lopulta jauhoi kun sattui tulemaan. Saimme nauttia lähinnä reunapilvestä ja yhdestä miehekkäästä pamauksesta, joka sai jopa jonkun yliherkän varashälyttimen laukeamaan autossa.

Sitten näytti siltä, että taivas selkenee. Tilasin itselleni Rainmanista säätiedot, joka näytti että 20:15 tulisi seuraavat pilvet. Niiden salamoinnista ei ollut varmuutta, joten lähdimme pelaamaan futista. No, ne salamoivat. Näin parhaat salamat tämän kesän ukkosista tänään. Tosin samaan aikaan pelasimme jalkapalloa, koska ukkosellahan on turvallisinta olla tuollaisella aukealla ruohoalueella. Kerran iski melko lähellekin. Pääasiassa pilvisalamointia kuitenkin.

Kastuimme aika rankasti. Mutta onneksi ei juuri tuullut, lämmin kesäsade ei palellut ja jatkoimme peliä läpimärkänä. Ihan hauskaa oli. Sitten kun vielä osaisi pelata.


Posted

in

by

Comments

Yksi vastaus artikkeliin “Ukkosen jälkipelit”

  1. Kossu avatar
    Kossu

    Täällä salamoi muutaman minuutin oikein kunnolla. Iskipä tuossa muutaman sadan metrin päässä ilmeisesti johonkin maahan. Ainakin näky hienosti ja helvetinmoinen jyrinä päälle. UPSikin rupes huutamaan.

    Vähän turhan nopeesti meni ohi, mut oli kyllä voimakas kuuro. Se ukkosesta lähtevä meteli on kyllä ihan uskomaton. Luonto näytti taas voimiaan. Otin jopa telkkarit ja hifit irti seinästä :o

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.