Kategoriat
Yleistä

Ukkonen

Tämä päivä käynnistyi ukkosten puolelta lupaavasti, kun luin A.J. Punkan konvektioennusteen, jossa sanotaan mm:

Maanantain 10.7. säätilanne on potentiaalisesti erittäin vaarallinen

Tämän jälkeen olen säännöllisesti työskennellessäni vilkuillut muutamia ukkostutkia (1 2) ja seurannut Finnish Lighting Centerin keskustelupalstan threadia, jossa käyttäjät raportoivat päivän tapahtumista melkein reaaliajassa.

Näillä hetkillä Helsingissä ja Turussa pitäisi olla ukkoset päällänsä ja jossain keskelläkin Suomea. Toivottavasti jossain vaiheessa myös täällä idässä. A.J. Punkka ehdotteli myös supersolujen mahdollista syntymistä, mutta se olisi jo liikaa pyydetty?

Katsellaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.